Ümit Karaal Anadolu’da

Konya Anadolu Selçukspor, 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Ümit Karaal'i renklerine bağladı.

Konya Anadolu Selçukspor, 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Ümit Karaal'i renklerine bağladı. Tatlıcak tesislerinde Kulüp Başkanı Zahir Renklibay’ın hazır bulunduğu imza töreni ile Ümit Karaal kendisini 1,5 yıllığına Konya Anadolu Selçukspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İYİ BİR YÖNETİM VE HOCAMIZ VAR

Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Ümit Karaal, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, “Takımım adına ve kendi adıma iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. İyi bir yönetimimiz ve iyi bir hocamız var. Takım arkadaşlarım ile birlikte ligin ikinci yarısında ligde üst sıraları hedefleyen bir takım olacağız” dedi.

ZOR BİR İKİNCİ YARI BİZİ BEKLİYOR

Teknik heyetin raporu doğrultusunda sezonun ikinci devresi için hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Renklibay: “Zor bir ikinci yarı bizleri bekliyor. Her şeye hazırlıklı olabilmek adına çalışmalarımızı ara vermeden sürdürdük. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ile birlikte teknik heyetimizin de görüşlerini alarak eksik görülen mevkilerin takviyesi için çalışıyoruz. Daha önce liglerimizin güzide kulüplerinde forma giyerek kendisini göstermiş genç kardeşimiz Ümit bu gün aramıza katıldı. Kendisine hoş geldin diyor başarılar diliyorum. İnşallah ligin ikinci yarısında kendisinden beklenen performansı göstererek takımımız adına başarılı bir dönem geçirir. Ben her iki taraf içinde anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.Daha önce Kahramanmaraşspor, Elazığspor, Bayrampaşa,  Sivaspor ve Kastamonuspor takımlarının formalarını giyen, Beşiktaş altyapısından yetişip ilk profesyonel sözleşmesini Beşiktaş ile yapan 1995 doğumlu sol bek Ümit Karaal, çeşitli yaş kategorilerinde 29 kez Milli formayı giyme başarısı gösterdi.

ANADOLU SELÇUK YENİDEN TOPBAŞI YAPTI

İlk yarıyı 17 puanla 14. sırada tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor'da ikinci yarı mesaisi başladıTFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekip, bir haftaklık aranın ardından akşam saatlerinde teknik direktör Alper Avcı yönetiminde yaptığı antrenmanla ikinci devre için ilk çalışmasını yaptı.Koşu ile başlayan Core çalışması ile devam eden antrenmanda futbolcularımız saha içine kurulan istasyonlarda kondisyona yönelik çalışma yaptı.Yeşil-beyazlı ekip, Antalya kampı öncesi Konya'da ki çalışmalarını 30 Aralık tarihine kadar sürdürecek. Anadolu Selçukspor, devre arası kampı için 2 Ocak’ta Antalya’ya gidecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri