Uluslararası Vizyon üniversitesi açıldı..

Makedonya Üniversite Eğitimi için yeni bir soluk…

Farklı bir eğitim anlayışı, tamamı alanında uzman değerli eğitimcilerden oluşan kadrosu, eğitim alanında yüklendiği farklı misyonu ile öğrenci kayıtlarına başlayan   beş  ayrı fakülte de eğitim verecek.

Bu Fakülteler :

Hukuk Fakültesi

Mimarlık Fakültesi

Bilişim Fakültesii

İktisat Fakültesi

Sosyal Bilimler Fakültesidir.

“Uluslararası Vizyon Üniversitesi olarak vizyonumuz, ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel çalışmalar ışığında kültürel ve sosyal açıdan donanımlı, geleneksel değerleri çağdaş bilgi ile sentezlemiş ve meslek bilincine sahip fertlerin yetişmesine önem veren, talebeleri, mezunları ve mensuplarıyla bütünleşmiş, çalışanlarına değer veren ve onlara değer katan, eğitim dünyasında rekabet etmek yerine kendisine ayrı bir çığır açan; bunun için yenilikçi, sağlam bilgiye açık, hak, hakikat ve hakkaniyete bağlı, özgürlükçü, akademik bir kurum olmaktır.”

Üniversitemizde, eğitim sürecinde Bologna deklarasyonunun prensipleri ve modeli olan Avrupa Kredi Transfer Sistemi uygulanmaktadır. Bu anlaşma gereği Üniversitemiz Uluslararası  bir Üniversite olarak kabul görmüş ve Türkiye ile de iş birliği içerisine girmiştir. Erasmus programlarında öğrenci alıp göndermenin yanısıra Türiye den de öğrenci kabul etmaktedir.

Eğitim dili Türkçe olarak belirlenen Türk Öğrenciler için kaliteli ve uluslararası standartlarda bir eğitim olanağı sunmakta. Balkanlar da yeni bir soluk, farklı ve etkin eğitim anlayışı ile eğitim hayatına başlayan Vizyon Üniversitesi  Türkiye pazarında Balkanlarda Eğitim Danışmanlık firması aracılığı ile öğrenci kayıtlarını sürdürmektedir.

 Makedonya Eğitim Bakanlığı tarafından akredite edilen Üniversite, Türkiye ‘deki üniversitelerle de işbirliği anlaşmalarını imzalamış bulunmaktadır.

Üniversitemiz de kayıtlar başlamış olup, kayıtlar için adresinden  ön kayıt formu doldurularak başvuru yapma olanağı da bulunmakta…

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri