Ulusal Kanal’dan Yalçın Küçük’e Yalanlama

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş, kendisiyle görüşen Yalçın Küçük’ün, “Benim program günümde Sabahattin Önkibar ekranlarda görünmesin!” şeklindeki sözlerinin asılsız olduğunu açıkladı.Yazılı açıklama yapan...

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş, kendisiyle görüşen Yalçın Küçük’ün, “Benim program günümde Sabahattin Önkibar ekranlarda görünmesin!” şeklindeki sözlerinin asılsız olduğunu açıkladı.

Yazılı açıklama yapan Yeneş Güneş, şu ifadelere yer verdi: “Odatv'de Sayın Yalçın Küçük'ün açıklamalarına dayanarak hazırlanan haberde yer alan bazı ifadeler yanlış anlamalara yol açabileceği sebebiyle aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun dikkatine sunmak isteriz.

Yalçın Küçük ile ‘kendisinin talebi üzerine’ görüştüğümüz doğrudur. Haberde Sayın Küçük'ün Ulusal Kanal'ın bir başka programcısı Sabahattin Önkibar ile ilgili yorumları yer almıştır. Kendisiyle görüşmemizde yer almayan bu ifadeler yanlış yorumlanabileceği için düzeltme gereği duyuyoruz. Sayın Önkibar Ulusal Kanal'ın 2 yıldır Pazar günleri 11.00-13.00 saatleri arasında ‘Alternatif’ isimli programı yaptığı için zaten Küçük'e atfedilen ‘Benim istediğim saati Önkibar'a vermişler’ cümlesinin bir gerçekliği yoktur.

Yalçın Küçük, ‘benim program günümde televizyonda Sebahattin Önkibar görünmeyecek dedim’ diyor. Bu asılsızdır. Küçük, ‘Sabahattin Önkibar ekranda görünmesin’ demedi. Böyle söylemiş olsaydı o görüşme yarım kalırdı. Sayın Önkibar, Ulusal Kanal'ın değerli bir sunucusudur. Ulusal Kanal'ın başarılı ve çok izlenen programcılarından biridir.

Yalçın Küçük bana böyle bir şey söylemiş olsaydı kendisine ‘madem öyle, Aydınlık'ta yazdığınız süreçte Sayın Önkibar da Aydınlık'ta yazmıyor muydu?’ diye sorardım.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri