Uludağ Yolunda Otobüs Takla Attı: 2 Ölü, 26 Yaralı

Uludağ’dan piknikten dönen bir otobüs, Bursa’da Odunluk mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kazada, otobüste bulunan yolculardan biri 5 yaşında çocuk olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, 26 yolcu ise yaralandı. Kaza, akşam saat 17.30 sıralarında...

Uludağ’dan piknikten dönen bir otobüs, Bursa’da Odunluk mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kazada, otobüste bulunan yolculardan biri 5 yaşında çocuk olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, 26 yolcu ise yaralandı.

Kaza, akşam saat 17.30 sıralarında Odunluk köyü ile Alacahırka arasında Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ’a alternatif yol olarak yeni yapılan yolda meydana geldi. Özel bir şirkete ait 16 S 8383 plakalı otobüs, virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

5 YAŞINDA ÇOCUK VE KADIN ÖLDÜ

Bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi ve 20 civarında ambulans sevk edildi. Kazada, isimleri henüz belirlenemeyen 5 yaşında bir çocuk ile bir kadın hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere taşındı.

7 çocuk ve 3 kadın ile bir erkek Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. 10 yaralı Çekirge Devlet Hastanesi’nde, bir kişi Şevket Yılmaz Araştırma Hastanesi’nde ve 4 kişi de Muradiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

AYNI YERDE İKİNCİ KAZA

Bu arada, aynı yerde 28 Ağustos Perşembe günü Orhaneli Belediyesi'ne ait bir midibüs de takla atmış, 15 kişi yaralanmış, bir kişi ise ölmüştü. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri