Uluç'tan kızdıracak Galatasaray analizi!

Senegalli oyuncu, F.Bahçe ceza sahasından top çıkarıyor, gidip bir de gol atıyor. 60-70 metreler içinde oynuyor. Drogba bu haliyle tam bir beleşçi! Burak, Umut ve Drogba'yı üst üste koy, Sow'un yarısı etmez.

Bu sözler sivri dilli spor yazar Hıncal Uluç'a ait. Uluç Fotomaç Gazetesi'ne verdiği ropörtajda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularını karşılaştırdı ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE HINCAL ULUÇ'UN TARTIŞMA YARATACAK SÖZLERİ

Fenerbahçe, ikinci devrede oynadığı futbolla alkışlanıyor. Selçuk Yula yazısında "Şampiyon olabilir mi? diye sorarsanız 'neden olmasın' derim" diyor. Siz kalan son 9 haftada F.Bahçe'nin şampiyonluk şansını nasıl görüyorsunuz?

Sözlerimde değişen birşey yok. Türkiye'de o kadar kötü futbol oynanıyor, özellikle savunmalar öyle kötü ki, her takım şampiyon olabilir. Akıllı bir Anadolu takımı olsaydı bu sezon şampiyonluk tam onlar içindi. Bu sezon bir Kayserispor, bir Sivasspor bir Antalyaspor şampiyonluk görebilirdi. Çünkü Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor resmen şampiyon olmamak için ellerinden geleni yaptılar.

Fenerbahçe'nin avantajı şurada; medya ve federasyon arkasında. Hakemleriyle beraber. Nasıl yaptı bilmiyorum ama Aziz Yıldırım da Genç Fenerbahçelileri tribünden attı. Susturmayı başardı. Artık tribünde protesto yok. Son maçı Bursaspor da kazanabilirdi. Ama o hakemlerle Saracoğlu'nda kazanmasına imkan yok. F.Bahçe'nin eskiye göre daha iyi oynadığı açık. Kadrosunu hâlâ gerektiği gibi kullanamıyor, ama hücum oyuncuları maçı çevirmeye yetiyor. Savunmanın zaaflarına rağmen. Bir Sow var, Galatasaray'ın üç forvetinin üçü, bir Sow etmez. Drogba dahil! Drogba, Burak, Umut'un bugünkü hallerini üst üste koy Sow'un yarısı etmezler. Drogba, Sow'un tırnağı olamaz. Adam Fenerbahçe ceza sahasından top çıkarıyor gidiyor gol atıyor, şut atıyor. 60-70 metreler içinde oynuyor. Drogba bir adım atıp önündeki savunma adamının önüne geçmeyi düşünmüyor top almak için. Çünkü beleşçi!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri