Uluç'tan Albayrak için şok sözler

Hıncal Uluç, Galatasaray'ın yeni transferi Cris ve sol kanatta forma giyen genç oyuncu Emre Çolak'ı eleştirdi.

Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç geçtiğimiz haftaya damgasını vuran spor olaylarını Sabahspor'a değerlendirdi.

 

İşte Hıncal Uluç'un sözleri...

İngiliz basını bile Stark'ın nasıl bir felaket yönetim gösterdiğini yazdı. 6.3 bizim lise notu değil. 7'yi bırak 8'in altında aldığında ceza alırsın. 6 hakemliğini bitirir adamın. Tartışmaya bile gerek yok. Her şey yazıldı söylendi.

Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı ırkçılık. O lafının nereye gittiğini farkında değil.

Defansta Cris'in olmamasının fevkalade doğru olduğunu Akhisar maçında gördüm. Cris, Galatasaray'a boşuna alınmış birisi... Aşağı yukarı Cris'e ödediği parayla Ronaldinho'yu almayan Galatasaray yönetiminin böyle bir transfere nasıl imza attığını aklım hayalim almıyor.

İlk 11'inde Emre Çolak'a yeri olan bir takımın 'büyük takım' olduğunu düşünmüyorum. Amacı Türkiye şampiyonluğu olan bir takımda olur.

- Detaya girmediniz ama hakemle ilgili Galatasaray cephesinden tepkiler vardı. Belki onu konuşabiliriz. Albayrak, "Hakemin aklına Türk olduğumuz geldi" dedi. Terim ise "O zaman beşinci hakem niye var?" diyerek UEFA'nın yeni uygulamasının da bir sonuç vermediğine işaret etti.

Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı ırkçılık. O lafının nereye gittiğini farkında değil. Türk takımları Alman hakemlerle ne zaferlere ulaştı! Galatasaray'ın UEFA şampiyonu olduğu dönemde kaç maçını hakem yönetti! Yapmasın. Böyle bir şey olur mu! Lafügüzaf...

Fatih Terim'in itirazı geçerli bir itiraz. UEFA, kale arkası hakemlerini niye koydu; 'Orta ve yan hakemler pozisyona uzak kalabilir ama kale önünde çok kritik bir yere yakın bir hakem olsun'

Biraz cesur olmak, gördüğünü çalmak gerekiyor herhalde... Yoksa sayıyı artırmak bir çözüm değil. Sayı artırmak bir şeyi değiştirmiyor. Fatih de onun altını çiziyor. Hakemin yüreği olmadığı sürece sayıyı istediğin kadar artır!

- Şampiyonlar Ligi düşünülerek alınan Cris'in, Manchester'da yedek kalması şaşırttı. Terim'in Dany ve Semih'i tercih etmesini neye bağlıyorsunuz?

Defansta Cris'in olmamasının fevkalade doğru olduğunu Akhisar maçında gördüm. Cris, Galatasaray'a boşuna alınmış birisi... Aldığı üç toptan birini yanındaki stopere, birini kaleciye atan bir stopere daha Galatasaray'ın ihtiyacı yok. Gökhan'ın ölüsü de Cris kadar oynar. Dany de canavar gibi oynuyor.

Aşağı yukarı Cris'e ödediği parayla Ronaldinho'yu almayan Galatasaray yönetiminin böyle bir transfere nasıl imza attığını aklım hayalim almıyor.

Bugün Galatasaray'da Cris yerine Ronaldinho olduğunu düşün ve o tribünleri göz önüne getir. Maçı seyretmeye Şırnak'tan gelirlerdi. Ronaldinho şimdi harikalar yaratıyor. Galatasaray'ın gönderdiklerinden Jo'yu da yeniden futbola başlattı adam. İkisi Atletico Mineiro'yu taşıyor. O korkunç takımların bulunduğu ligde adı sanı olmayan bir takımı sırtlıyor. Transfer olduğunda "Adsız bir takıma gitti" dediler! O adsız takım şimdi Sao Paulo, Vasco de Gama, Corinthians'ın olduğu ligde ikinci...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri