Ülkü Ocakları'ndan çözüm sürecine sert tepki

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Olcay Kılavuz, terör örgütü lideri Öcalan ile Türkiye'nin geleceği için masaya oturanların ayaklar altına aldığı milliyetçiliği hep el üstünde tutacağını söyledi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ''Eli kanlı katil Abdullah Öcalan ile Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği üzerine masaya oturanlar şunu iyi bilmelilerdir; bizler, Türk-İslam ülkücüleri olarak birilerinin ayaklar altına almaya cüret ettiği milliyetçiliği hep el üstünde tutacağız'' dedi.

Kılavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğine savaş açanların, milliyetçileri kendileri için bir engel olarak gördüklerini, bu nedenle son günlerde ülkücü ve milliyetçi kişi ile kurumlara yönelik saldırıların arttığını belirtti.

Kaynağını ihanetten, cesaretini terör ve onun siyasal uzantılarından alan saldırıların dün olduğu gibi bugün de ülkücüleri asla yıpratamayacağını ve yolundan döndüremeyeceğini ifade eden Kılavuz, şunları kaydetti:

''Uzun yıllardır Türk milletinin canı, malı ve manevi duygularının tahribatından sorumlu olan eli kanlı katil Abdullah Öcalan ile Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği üzerine masaya oturanlar şunu iyi bilmelilerdir, bizler, Türk-İslam ülkücüleri olarak birilerinin ayaklar altına almaya cüret ettiği milliyetçiliği hep el üstünde tutacağız.

İyi biliyoruz ki memleketin her yanındaki milletimizin düşmanları ve onların sempatizanları bizim varlığımızdan rahatsız olmaktadır. Şunu garanti ederiz ki bizler son nefesimize kadar sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Bu vatan, bu millet, bu bayrak, bu dil tektir ve bizimdir.''

Bu arada, çözüm süreci çerçevesinde Abdullah Öcalan'la yapılan görüşmelere tepki olarak, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ankara Şubesi önünde toplanan vakıf üyeleri de aynı basın açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri