Ülkü ocakları şehit aileleri ile iftar yaptı

Ülkü Ocakları Konya İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından şehit ailelerinin ve ülkücü öğrencilerin katıldığı iftar yemeği düzenlendi.

Ülkü Ocakları İl Binası’nda düzenlenen yemeğe, şehitlerin yakınları, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Süleyman Nur, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurcan Kandemir ve eşi İsmail Kandemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Yiğitbaşı Alp ve İl Kadın Kolları Yöneticisi Filiz Göfteci, Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Eski Başkanı E.Binnur Bulgan, MHP Konya İl Başkanlığı Basın-Yayın Müşaviri ve Ortadoğu Gazetesi Konya İl Temsilcisi İbrahim Demirel ile çok sayıda ülkücü genç katıldı.

İftarda şehit aileleri ile biraraya gelmekten mutluluk duyduklarını belirten Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Süleyman Nur, “İçerisinde bulunduğumuz bu mübarek ve müstesna ayın en anlamlı iftarını bugün burada sizlerle birlikte yapmış oldum. Bu nedenle öncelikle Cenab-ı Hakk’a sonsuz hamdediyor, davetimize icabet eden ülkücü şehit ailelerimize, iftarın hazırlanmasında büyük emekleri olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı ve yöneticilerine, yine aramızda bulunmalarından büyük memnuniyet duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurcan Kandemir'e ve gençlerimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurcan Kandemir ise, “Böylesine güzel bir iftarda bizleri buluşturan Konya Ülkü Ocakları Başkanımıza ve MHP İl Kadın Kolları Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ülkücü Şehitlerimizin ailelerine gösterilen bu vefadan ötürü de ayrıca memnuniyetimi belirtmek istiyorum.Allah hepinizden razı olsun dedi.

İftar programına hazırlamış oldukları yemeklerle destek veren MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Yiğitbaşı Alp ise şunları kaydetti: “Ülkü Ocağımızda iftar hazırlamanın ve açmanın sevincini yaşadık. Bizler bugün olduğu gibi her zaman Ülkü Ocağımızın yanında olacak ve bundan da gurur duyacağız.”

MUSTAFA ÜNÜVAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri