Ülkü Ocakları Futbol Turnuvası’nı Seyhan İlçe Başkanlığı Kazandı

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Ülkücü Şehit Cengiz Akyıldız Futbol Turnuvası’nı Seyhan İlçe Başkanlığı kazandı. Adana Merkez Ocak Başkanlığı ve Seyhan İlçe Ocak Başkanlığı arasında yapılan Final...

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Ülkücü Şehit Cengiz Akyıldız Futbol Turnuvası’nı Seyhan İlçe Başkanlığı kazandı.

Adana Merkez Ocak Başkanlığı ve Seyhan İlçe Ocak Başkanlığı arasında yapılan Final maçı sıkı bir mücadeleye sahne oldu. Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Yunus Uzunlular’ın da forma giydiği maçı Seyhan İlçe kazandı. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yalçın Akyol’un ve çok sayıda seyircinin izlediği maçın ardından kupa ve plaketler sahiplerine verildi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Akyol kupa törenin ardından yaptığı açıklamada, “Burada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu tür organizasyonlarınızın devamlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular da şunları söyledi: “Turnuva’nın kazananı ülkü ocakları olmuştur. Bizler spor salonlarında olmaya devam edeceğiz. Dinamik, teknolojiyle barışık, bilgili bir şekilde, Türk örf adetlerini ve İslam ahlak ve faziletlerini de yaşantımıza entegre ederek milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.“ dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri