"Ülkemizin 20 yılı heba oldu!"

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, "Geçtiğimiz 20 yıl maalesef ülkemizin kayıp, heba  yılları olmuştur. Peki geldiğimiz noktada ne oldu; sömürü düzeni geldi"

Saadet Derbent’de kongre heyecanı yaşandı. Kongreye İl Başkanı Hüseyin Saydam, Kanal 42 Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Derbentli, il başkan yardımcıları Mehmet Küçükgünay, Abdullah Altuntaş, ilçe müfettişleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ESNAFIMIZ DESTEKLERLE AYAKTA DURUYOR

Kongre konuşmasında ülkenin içinde bulunmuş olduğu güncel ekonomik sıkıntılara değinen İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Bugün bu ülke bu sıkıntılara dayanabiliyorsa her şeye rağmen ayakta duruyorsa, emektar çiftçisi ayakta duruyorsa geçmişte bizim pancarına, buğdayına ve diğer tarım ürünlerine verdiğimiz taban fiyatlarla ayakta duruyor. Eğer esnafımız, emeklimiz ayakta durabiliyor ise o gün verdiğimiz sağlam destekler ile ayakta duruyor” dedi. “Biz her hâlükârda inancımızın gereği  olarak ülkemiz ve milletimiz için bu gayreti göstereceğiz, göstermek zorundayız” diyen Başkan Saydam, “Geçtiğimiz 20 yıl maalesef ülkemizin kayıp, heba  yılları olmuştur. Bundan 20 yıl önce "yurt dışından hazır para gelecek, yatırım yapılacak ve ülkemiz kalkınacak" dediler. Peki geldiğimiz noktada ne oldu; sömürü düzeni geldi. Bir çok stratejik  kurum kuruluş yok pahasına satıldı. Faiz ve kur oyunları ile ülke insanımız ezildi, ezdirildi.Zengin daha zengin fakir daha da fakir oldu, Hammadde lerimiz elimizden yok pahasına alındı. Fabrikalarımız çalışamaz hale getirildi ve yok pahasına hepsi satıldı. Üreten fabrikalar yapılması gerekirken tam tersine üretim yapan fabrikalar birer birer satıldı ya da kapatıldı. 20 yıl sömürüldükten sonra şimdi kalkıp biz artık üretime döneceğiz diyorlar. 20 yıl önce 2002 yılında üretim yaparak ülkemizi kalkındırmaya çalışsaydınız bugün insanımız faiz altında ve kur altında ezilmeyecekti. Geçtiğimiz 20 yıl bizlere bir kez daha göstermiştir ki; ülkemizin kalkınması, çiftçimizin ferahlaması, işçimizin ve esnafımızın yüzünün gülmesi maddi ve manevi kalkınma ancak ve ancak Milli Görüş ile olur, Saadet Partisi ile olur. Bu sebepten dolayı Saadet Partisi teşkilatlarımız dün olduğu gibi bugün de var gücüyle çalışmaya devam etmektedir. Ülke olarak geldiğimiz nokta açısından biz iktidarda olmuş olsaydık bu gün bu meselelerin hiç birini konuşmuyor olacaktık, bu gün ülkemiz bir çok noktada çok daha müreffeh çok daha modern gerçekten dünya devleriyle yarışan  bir ülke haline gelecekti” ifadelerini kullandı.

KARAÇAM BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Yapılan olağan kongre neticesinde İlçe Başkanlığına Hüseyin Karaçam seçildi. Kongrede İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Karaçam kongre sonrası yapmış olduğu teşekkür konuşmasında bize görevi devreden önceki dönem ilçe başkanımız Ali Eriş’e yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yaşanabir bir Türkiye için, adil paylaşım için, insanca yaşam için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu günden sonra yeni seçilen yönetim kurulumuzla birlikte Derbentimize hayırlı hizmetler yapmaya çalışacağız, kongremize katılan herkese çok teşekkür ediyorum dedi. Gerçekleştirilen kongre sonrasında Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam,Derbent İlçe Başkanı Hüseyin Karaçam ve beraberindeki heyet Derbent çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşların problemlerini dinledi ve esnaflarla karşılıklı hasbihalde bulundu.

MESUT TURAN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri