Ukrayna Büyükelçisi Konya merkezli silah devine hayran kaldı

Geçtiğimiz hafta Konya'ya bir dizi ziyaretlerde bulunan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Konya'da Bera Holding bünyesinde faaliyet gösteren MPG firmasının ürünlerine hayran kaldı

Geçtiğimiz hafta Konya'ya bir dizi ziyaretlerde bulunan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Bera Holding bünyesinde faaliyet gösteren MPG firmasının ürünlerine hayran kaldı.

Konya'ya bir dizi ziyaretlerde bulunan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Bera Holding bünyesinde faaliyet gösteren MPG firmasının ürettiği mayın temizleme makinalarına ve diğer askeri teçhizatlardan övgüyle bahsetti.

DRONE ORDUSU GİBİ GÖRÜNÜYOR

Büyükelçi Vasyl Bodnar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; "İlk bakışta bu ekipman parçası Star Wars filminden bir drone ordusu gibi görünüyor. Aslında Konya merkezli Türk MPG firması, zırhlı araçlar da dahil olmak üzere büyük kamyonları kaldırmak için özel vinçler üretiyor.

Ayrıca ilginç, madencilik veya temizleme işlerinde kullanılabilen özel bir mekanik manipülatör. Ukrayna'ya böyle özel teçhizatı sokmak için fırsat kolluyor!" dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri