Uğur Tütüneker istifa etti

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Kardemir Karabükspor'a karşı 3-2 alınan mağlubiyetin ardından istifa ettiğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında Torku Konyaspor konuk ettiği Kardemir Karabükspor'a 3-2 mağlup olurken, teknik direktör Uğur Tütüneker ise görevinden istifa etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, görevini bıraktığını açıkladı. Maça değinmeyen Tütüneker, taraftara ve basın mensuplarına teşekkür ederek, "Görevimi bıraktığımı söyledim ve bundan geri dönüş yok. Açık ve net söylüyorum. Onun için herkese teşekkür ederim. Varsa bir hatamız hakkınızı helal edin. Ben hakkımı helal ediyorum canı gönülden. 1 sene 1 hafta geçirdim burada, güzel günler oldu" dedi.

Tütüneker, takımın çok kötü bir durumda olmadığını ifade ederek, "2 maç var ve takım 16 puanda. Bizim hedefimiz 19, 20, 21 puan ve daha üstü de olabilirdi, yapabilirsek 20 puan ilk yarı içinde. 40 puan bu takımı ligde tutar diye düşündük. Bundan sonra Torku Konyaspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

"İstifa kararını maç sonrası mı aldınız" sorusuna Uğur Tütüneker, "Onlara hiç girmeyeceğim. Oraya buraya kimseye zarar vermenin bir anlamı yok, ne ona ne buna. Sonuçta bir karardır. Ben herkese teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri