Uğur Tömtöm: Çumra Sorunlarını Liyakatli Gelecek Kadroları İle Çözecek

Siyasi Partilerin Çumra'daki ilçe başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

Gelecek Partisi Çumra İlçe Başkanı Uğur Tömtöm

Çumra Sorunlarını Liyakatli Gelecek Kadroları İle Çözecek

Merhaba gazetemizin değerli takipçileri, öncelikle Çumra ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını sizlerle paylaşabilmek için bizlere bu fırsatı veren gazetemizin yetkililerine şükranlarımı sunarım.

İlçemizde Mehmet Oğuz döneminden bu yana bir türlü çözülemeyen imar sorunu hala devam ederken konut sıkıntısından dolayı yükselen ev fiyatları ve kira fiyatlarının da yüksek olması sebebi ile ilçemizde görev yapan Memur, Doktor, Hemşire gibi kamu personelleri Konya şehir merkezine gidip gelmek zorunda kalıyor.


Su yetersizliği ve kuraklıktan dolayı bölgemizdeki tarım çok yüksek maliyetlerle üretim yapmakta ve verim düşüklüğü yaşanmakta.

Bağbaşı barajından gelecek olan ve bölgemize can suyu olacak sulama suyunun AHİ kanalı ile dağılacakken, kanalın yapımının yandaş müteahhitlere peşkeş çekilmesi, kanal yapımında eksik malzeme kullanılması ve denetiminin yapılmamasından dolayı kullanılamamaktadır, su verildiği an patlamalar meydana gelmektedir.


Yerel yönetimler yasası ile birlikte büyükşehir belediyesinin ulaşım hizmetlerinde Çumra ve mahallelerine hiçbir hizmeti yok, normalde belediye otobüslerinin çalışması gerektiği yerlerde özel servisler çalışıyor,

Öğrencilerimizi sıkıntı çekmeden eğitim gördükleri okullarına rahatça gidip geleceği okul servisleri kısıtlı olduğu için vatandaş kendi imkânları ile taşıma yapıyor, bu da vatandaş için hem zaman kaybına hem de milli servetin heba olmasına vesile oluyor.

İlçemizde bulunan hastanede ise Doktor ve tıbbi malzeme yetersizliğinden hastalarımız tedavi için Konya merkeze gidiyor, Hastane tabiri caizse sağlık ocağı vazifesi görmekte.

İlçemizde Üniversite kampüsü olmasına rağmen yurt sorunu bulunmakta, Yurt sıkıntısı ve öğrencilerin ev bulamaması sebebi ile öğrencilerin birçoğu Konya merkeze gidip gelmektedir.

Yirmi yıllık Ak Parti iktidarında sorunların katlanarak büyümesi, Cumhurbaşkanı hükümet sisteminde bürokrasinin yok olup sorunların daha hızlı çözülmesini beklerken katlanarak çoğalması ve çözülemez hale gelmesi artık bu iktidarın sonunun geldiğini göstermektedir.

İktidar partisi ve küçük ortakları bilmelidir ki mızrak çuvala sığmıyor artık. İnşallah, Allah nasip ederse önümüzdeki ilk seçimde Gelecek Partimizin liyakatli kadroları ile yukarıda saydığım sorunları bir bir çözerek ilçemizi yaşanabilir sorunsuz bir hale getireceğiz.

Siz değerli Merhaba gazetesi okuyucularına Çumra ilçemizin sorunlarını anlatmak için bu fırsatı bizlere verdiği için, gazetemizin yetkililerine tekrar teşekkür eder, Ülke ekonomisini yaşanmaz hale getiren Ak Parti ve iktidarın küçük ortaklarının bir an önce seçim kararı alıp Vatandaşlarımızın değerli oyları ile Ülkemizi Liyakati Gelecek kadrolarına teslim etmek ümidi ile…

Sağlıcakla kalın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri