Uğur: Kazandığımız için mutluyuz

Bucaspor ile yapılan maçta ilk kez ilk 11de sahaya çıkan ve 69.dakikada yerini Ferdi Başodaya bırakan Uğur Yanıkdemir, kazanmak ve liderliği devralmak için takım olarak her şeylerini sahaya yansıttıklarını ve uzatma dakikalarında gelen golle amaçlarına ul

Hafta boyunca lider Bucaspor ile oynanacak maça çok iyi konsantre olduklarını belirten oyuncumuz Uğur Yanıkdemir “Hem kendi sahamızdaki kazanamama şanssızlığını yenmek, hem de rakibimizden liderliği devralmak istiyorduk. Maça çok iyi başlayamadık ama 20.dakikadan sonra oyundaki üstünlüğümüzü rakibe kabul ettirdik. Bulduğumuz gollerle 2-0 öne geçtik. Farkı daha da arttırabilirdik. İkinci yarının 70.dakikaya kadar olan bölümünde de yakaladığımız fırsatlar vardı. Ancak değerlendiremedik. Bucaspor bir anlık dalgınlığımızdan faydalanarak bulduğu gollerle skoru 2-0’a getirdi. Son dakikalarda onların kaçırdığı net gol fırsatının maçın kader anı olduğunu düşünüyorum. Sahada kazanmak adına her şeyi yaptık. Son düdüğe kadar mücadelemizi bırakmadık ve karşılığını da Erdal’ın attığı muhteşem golle galip gelerek aldık. Galibiyette emeği geçen herkesi ve bizleri yalnız bırakmayarak destek veren taraftarlarımızı kutluyorum. Önümüzdeki Kartalspor maçı var. Kendi sahamızdaki bu karşılaşmayı da kazanarak liderliğimizi korumak ve rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz” diye konuştu.
Yanıkdemir, Bucaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkması ve gösterdiği performans ile ilgili sorulan soruya “Futbolda en önemli tecrübe maç oynamak. Bende ilk kez bu maçta 11’de sahaya çıktım. Hocamın bana verdiği görevi yerine getirmeye çalıştım. Maç eksiğimin olduğunu biliyorum. Ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olacağıma inanıyorum” cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri