Uğur İnceman da tamam

Torku Konyaspor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar yöneticiler düne kadar iç ve dış transferde 2’şer futbolcuya imza attırdı. 3 futbolcu ile yollar ayrıldı

Yeni sezonda beklentilere cevap verebilecek bir kadro oluşturmayı amaçlayan Torku Konyaspor yönetimi, dış transferde Arnavut futbolcu Ablan Syla Meha’dan sonra ikinci imzayı Portekiz asıllı stoper Dossa Junior’a attırdı. Dış transferde imzaların önümüzdeki hafta içerisinde devam edeceği ve transferin lig hazırlıklarına kadar büyük ölçüde bitirileceği kaydedildi.

Torku Konyaspor yönetimi, iç transferde ise kaleci Kaya,  stoper Ali Turan ve orta saha oyuncusu Uğur İnceman ile yeniden anlaşma sağlayarak bir’er yıllık sözleşme imzalandı. İç transferde Ali Çamdalı ve Konyaspor'da kiralık olarak oynayan Torje’nin yeniden kiralanması konusunda görüşmeler ise sürüyor.

HASAN KABZE'YE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Torku Konyaspor’da, iki sezondur forma giyen Mehmet Güven Osmanlıspor’a transfer oldu. Güven yeni kulübüne 3 yıllık imza attı. Kokaloviç’ten sonra kaptan Hasan Kabze ile ise, yapılan karşılıklı görüşme sonunda anlaşma sağlanarak yollar ayrıldı.  Kulübün internet sitesinden bu konuda yapılan açıklama şöyle.

“Kulübümüz ile takım kaptanlarımızdan Hasan Salih Kabze arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanarak yollarımız ayrılmıştır. Efendiliği ve kişiliği ile örnek bir isim olan tecrübeli oyuncumuza 2 sezon boyunca Konyaspor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri