Uğur Demirok: Çok yazık oldu

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan Konyaspor’da Uğur Demirok, “Çok yazık oldu. 3 puanı rahatlıkla alabileceğimiz bir maçtı” değerlendirmesinde bulundu.

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan Konyaspor’da Uğur Demirok, “Çok yazık oldu. 3 puanı rahatlıkla alabileceğimiz bir maçtı” değerlendirmesinde bulundu. Deneyim stoper, maç sonu yaptığı açıklamada, “ 3 puanı rahatlıkla alabileceğimiz bir maçtı. Çok yazık oldu Üstünlük bizdeydi. Çok iyi çok net pozisyonlar yakaladık, değerlendirmedik. Ama maalesef atamayınca karambolden de olsa bir gol görüyorsun kalende. Onu yaşadık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Yapacak bir şey yok. Durumumuz ortada. Kalan haftaları en iyi şekilde oynayıp bu durumu bir daha yaşamak istemiyoruz. Ateş hattından kurtulmak istiyoruz. Bu maçı bir an önce unutacağız” dedi.

Demirok, 3 aylık aranın sonunda tekrar yeşil sahalara dönmenin nasıl bir duygu olduğu ile ilgili soruya “ özlemiştik” yanıtını verdi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri