Uğur Başarı sözü verdi

Yeşil-beyazlı ekibin Konyalı oyuncusu Uğur Yanıkdemir yeni sezonda takımının başarılı olması için üzerine düşeni yapacağını söyledi. Yanıkdemir taraftarlardan da büyük destek beklediklerini ifade etti
Kızılcahamam kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kaldığını ifade eden Uğur Yanıkdemir, "Ağrılarımın artması üzerine çekilen MR'da sağ ayak bileğimde yırtık, tendonda tendonit ve kemik iliği ödemi tespit edildi. Ayağımın güçlenmesi için bir süre korumalık taktım. Avusturya kampında takımla birlikte çalışmalara başladım. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Lige kadar var olan eksiklerimi de gidererek takımla birlikte en hazır şekilde sezona başlayacağım" dedi.

Üç etaptan oluşan yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini de sözlerine ekleyen genç oyuncu Uğur Yanıkdemir, "Sezon başı kamplarının çalışma tempolarına alışığız. Konya'da ve Kızılcahamam kampının ilk günlerinde kondisyon, çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yaptık. Daha sonra topla çalışmalara başladık. Avusturya'da da taktik çalışmalar ve özel maçlara ağırlık veriliyor. Herşeyin Konyaspor'un başarılı olması adına yapıldığını biliyoruz. İyi bir teknik ekibe ve oyuncu kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyorum. Başarılı olmak adına çalışıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını da ligde alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Oyuncumuz Uğur Yanıkdemir, yeni bir takım olmaları nedeniyle Süper Lig'in zayıf halkalarından biri olarak gösterilmelerine katılmadığını belirterek, "Futbolda hiçbir şeyin garantisi olmadığını herkes biliyor. Tamam yeni bir takımız. Aramıza çok sayıda yeni oyuncu katıldı. Ama bu kötü takım olduğumuz ve ligde kötü günler yaşayacağımız anlamına gelmez. Uyum sorunumuz yok. Takımda arkadaşlığımız gerçekten üst düzeyde. Herşey yolunda gidiyor. İyi çalışıyoruz. Eksiklerimiz var. Ama bunları da lige kadar en asgari düzeye indireceğimize inanıyorum. 1 yıl aradan sonra yeniden hak ettiği yere dönen Konyaspor'a başarılı bir sezon yaşatmak tek düşüncemiz" şeklinde görüş belirtti.

Geçtiğimiz günlerde çekilen 2010-2011 sezonu fikstürü ile ilgili de görüşlerini açıklayan oyuncumuz Uğur Yanıkdemir, "İlk maçın Anadolu'dan çıkan son şampiyon Bursaspor ile deplasmanda olması heyecan verici. Tüm takımların olduğu gibi Konyaspor olarak bizimde düşüncemiz iyi bir sezon geçirmek. Bunun için başlangıçlar önemli. Hiçbir maç oynanılmadan kazanılmıyor. Bursaspor'un son şampiyon olarak favori gösterilmesi normal. Ama önemli olan son düdükten sonra ortaya çıkan sonuçtur. Biz sezon öncesi çalışmalarımızın karşılığını Bursaspor deplasmanından alacağımız iyi bir sonuçla ve sezona moralli başlayarak almak ve yolumuzda ilerlemek istiyoruz. Hakkımızdaki ön yargılı düşüncelerinde zaman içerisinde alacağımız sonuçlarla kırılacağına inanıyorum. Tek isteğimiz büyük Konyaspor taraftarlarının bizi sezon boyunca oynayacağımız maçlarda yalnız bırakmamaları" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri