Uefa, Trabzonspor Maçında Cezalı Futbolcu Oynatan Rostov’u Hükmen Mağlup Saymadı

Rostov futbol takımın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre UEFA, Trabzonspor maçında cezalı oyuncu oynatan Rusya temsilcisi ile ilgili ceza uygulamadı.UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile karşılaşan Rostov, 2011-12...

Rostov futbol takımın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre UEFA, Trabzonspor maçında cezalı oyuncu oynatan Rusya temsilcisi ile ilgili ceza uygulamadı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile karşılaşan Rostov, 2011-12 sezonunda Standard Liege-Wisla Krakow karşılaşmasında 3 maç ceza alan ve cezasının infazı tamamlanmayan Reginal Goreux'u oynattığı için disiplin komitesine sevk edilmişti. Konuyu değerlendiren UEFA, hükmen mağlup sayılması beklenen Rostov hakkında hiçbir işlem yapmayarak ilk sonucu tescilledi.

Daha önce benzer olay Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İskoç Celtic ile Polonya’dan Legia Varşova maçında yaşanmıştı. Legia Varşova, ikinci maçın 86. dakikasında cezalı olan savunmacı Bartosz Bereszynski oyuna dahil etmişti. Rakibini 4-1 ve 2-0’lık skorlarla elemesine rağmen Legia Varşova diskalifiye edilmişti.

Rostov ile Tbrazonspor, 28 Ağustos Perşembe günü Olimp-2 Stadyumu’nda karşılaşacak. Maçta Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer düdük çalacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri