Uçur bizi Kartalım

Elazığspor ve Kasımpaşa yenilgileriyle inişe geçen Konyaspor, Pazar günü Kayseri Erciyessporu ağırlayacak
Elazığspor ve  Kasımpaşa yenilgileriyle inişe geçen Konyaspor, Pazar günü Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacak. Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşma TRT 3’den yayınlanacak. Maçın hakemi Murat Türker

Konyaspor, Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 16.00’da başlayacak ve Manisa bölgesinden Murat Türker düdük çalacak. Türker'in yardımcılıklarını Birol Güldane ve Emre Suna yaparken, maçın dördüncü hakemi Abdülkadir Bitigen. Maç TRT 3’den naklen yayınlanacak.
Ligin ikinci yarısında, seyircisi karşısına Erciyes maçıyla çıkacak olan Konyaspor’da hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. Yeşil-beyazlı takımın önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yaptığı çalışmaya Mahamoudou Kere katılmazken, Muhammet Yürükuslu takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda takımla birlikte çalışan Ertuğrul Arslan, 5'e 2 çalışmasında yer almadı ve ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Çıkış koşuları ve top tekniğine dayalı pas çalışmasıyla devam eden antrenman kaleciler Ercüment, Mariusz Pawelek, Onur Nazmi ve Ali Çiçek'in koruduğu kalelere yapılan şut çalışması ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Konyaspor’da hazırlıklar dün yapılan ter idmanıyla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa girdi. Konyaspor’da, bugünkü maçta Ertuğrul, Kere ve Muhammet forma giyemeyecek. Moral iyi. Planlar galibiyet üzerine yapıldı. Kartalların muhtemel 11’i şöyle: Pawelek- Tolga, Selim, Erdinç, Abdullah- Serkan, Perez- Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak.
2 TAKIM 6. KEZ KARŞILAŞACAK
Konyaspor ile Erciyesspor, bugün 6b keze karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce 2 kez Süper Lig, 3 kez de Bank Asya 1. Lig'de olmak üzere 5 kez mücadele etti. Süper Lig'deki maçlar 2006-2007 sezonunda oynanırken deplasmanda 2-1 kazanan Kartallar, iç sahada rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Kayseri Erciyesspor ile Bank Asya 1. Lig'de 2009-2010 sezonunun 2. haftasında Konya'da oynadığı mücadelede rakibi ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, 19. haftada deplasmandaki maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı. Sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan karşılaşmada golsüz sona ermişti. Konyaspor'umuz rakibi ile bugüne kadar oynadığı 5 maçta 1 galibiyet alırken, 4 maç ise berabere sona erdi. Manisa bölgesi hakemi Murat Türker, Konyaspor’un ilk maçına çıkacak.
Futbolseverler, bugünkü maçı  kapalı tribünden 25 TL, maraton ve yeni yeşil tribünlerden 5 TL, eski yeşil tribünden 1 TL ödeyerek izleyecekler. Konuk takım bilet ücretleri de 5 TL olarak açıklandı..
RECEP’E YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI
Konyaspor'un, genç oyuncularımızdan Recep Aydın'ın 22. doğum günü önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenman sonrası kutlandı. Hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen Recep Aydın, teknik direktör Osman Özdemir ve antrenörler ile oyuncu arkadaşlarının tebriklerini kabul ederken, pastadan ilk dilimi teknik direktör Osman Özdemir'in elinden yedi. Recep Aydın'ı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dileriz.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri