Ücretsiz internet müjdesi

YURTKUR'a bağlı yurtlarda kalan öğrencilerin beklediği haber nihayet geldi. Yurtlardaki öğrencilere ücretsiz internet müjdesi verildi.

Yurtlarda kalan öğrenciler bu haber size. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bağlı tüm yurtlarda artık üniversite öğrencilerine ücretsiz internet imkanı sunulacak. Yurtlardaki öğrencilere ücretsiz internet müjdesi bizzat YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak'tan geldi.

Öğrenci yurtlarındaki fiziki şartların iyileştirilmesi için Başbakan Erdoğan'ın talimatlarıyla harekete geçtiklerini anlatan Genel Müdür Hasan Albayrak, öğrencilerin internet aracılığıyla bilgiye daha kolay ulaşması için yürüttükleri çalışmalarda da sona yaklaştıklarını kaydetti.

YURTKUR'a bağlı tüm öğrenci yurtlarında ücretsiz internet imkanı sunulacağını belirten Albayrak, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakanımızın talimatlarının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, öğrencilerin yurtlarda internete bağlanabilmesi için süreç başlatıldı. Hazırlık çalışmalarımız sürüyor. Haziran ayının sonunda her öğrencimiz, Türkiye'nin bütün yurtlarında ücretsiz internet bağlantısına kavuşacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri