Uçkun, Karamanda coşkuyla karşılandı

04-09 Ocak tarihleri arasında Kayseride yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında genç bayanlar dalında 54 kiloda Türkiye şampiyonu olan boksör Merve Halime Uçkun, Karamand
04-09 Ocak tarihleri arasında Kayseri’de yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda genç bayanlar dalında 54 kiloda Türkiye şampiyonu olan boksör Merve Halime Uçkun, Karaman’da coşkuyla karşılandı. Başarılı sporcuyu makamında kabul eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, şampiyonaya 35 ilden toplam 325 sporcunun katıldığını söyledi. 54 kiloda genç bayanlar kategorisinde ringe çıkan boksör Merve Halime Uçkun’un kendi kategorisinde 21 sporcu arasından Türkiye şampiyonu olduğunu ifade eden Aydoğdu, şunları kaydetti:
“Sporcumuz büyük bir başarı sağlamış olup, maçlardaki performansı ve boksu ile büyük ilgi görmüş bizzat Boks Federasyonu Başkanı tarafından tebrik edilmiştir. Halime’nin 2010’da Türkiye ikinciliği, 2011’de Türkiye ikinciliği, 2012’de ise Türkiye Şampiyonu olması performansın her yıl giderek arttığı ve daha büyük başarılara imza atacağının bir göstergesidir.” Türkiye Şampiyonu Merve Halime Uçkun ise antrenörü ile başarıya inandıklarını dile getirdi. Bundan sonraki Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğu hedeflediğini belirten Uçkun, “Ülkemi ve Karaman’ı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bugünlere gelmemde büyük emeği olan antrenörüm Adem Ozan’a çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Uçkun’u, altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
AA
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri