Uçakta korkutan olay: Yolcuların kulağından kan geldi

Delta Havayolları’na ait bir uçakta yaşanan kabin basıncı problemi nedeniyle yolcuların burun ve kulaklarından kan geldi.

ABD’de Utah eyaletinden Oregon’a giden Delta Havayolları uçağında büyük panik yaşandı.

Kabin basıncıyla ilgili yaşanan bir problemin ardından bazı yolcuların burun ve kulaklarından kan geldiği ifade edildi.

Havayolları sözcüsü uçakta yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada "15 Eylül'de 1203 numaralı uçuşta yaşadıkları deneyim için müşterilerimizden içtenlikle özür dileriz. Uçuş ekibi, Utah’a dönmek için prosedürleri takip etti ve yerdeki ekiplerimiz müşterilerimize acil ihtiyaçları konusunda destek oldu" dedi.

Sözcünün açıklamasında Delta teknisyenlerinin basınç problemini çözdüğü ve uçağın ertesi gün hizmete geri döndüğü belirtildi.

Uçakta bulunan bir yolcu yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Kocama baktım ve iki elini de kulaklarının üzerine koymuştu, biraz öne doğru eğilmişti. Arkamdaki koridorun diğer tarafına doğru baktığımda, burnu kanayan bir yolcu gördüm, insanlar ona yardım etmeye çalışıyordu."

Bir başka yolcu, kulağının bıçaklanıyormuş gibi hissettiğini belirterek “Kulağımı tuttum ve elimi geri çektim, üzerinde kan vardı” dedi.

Olayda ciddi bir yaralanma bildirilmezken sağlık görevlilerinin uçuşun ardından tedaviye ihtiyaç duyan 10 kişinin olduğu açıklandı.

ABD Federal Havacılık İdaresi olayı araştıracağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri