U21 yeni sezonu açtı

Torku Konyaspor U21 takımı yeni sezon çalışmalarına başladı. Konya Atatürk Stadyumu’nda çalışmalara başlayan yeşil beyazlılarda 94’lü oyuncuların bir çoğunun takımla yollarını farklı sebeplerle ayırdığı gözlenirken, Teknik Direktör Muammer Pirinçci diğer

Torku Konyaspor U21 takımı yeni sezon çalışmalarına başladı. Konya Atatürk Stadyumu’nda çalışmalara başlayan yeşil beyazlılarda 94’lü oyuncuların bir çoğunun takımla yollarını farklı sebeplerle ayırdığı gözlenirken, Teknik Direktör Muammer Pirinçci diğer takımlar gibi takımı 95-96 doğumlu sporculardan kurduklarını ifade etti.

YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Muammer Pirimçi, yeni sezonun herkese hayırlı olması temennisinde bulundu. Pirinçci, “2014-2015 sezonu herkese, öncelikle A takımımıza sonrasında bize A2 yani U 21 takımımıza hayırlı olsun. Bu sezon statü değiştiği için en önemli, madde yaş sınırı. Geçtiğimiz yıl yaş sınırı yoktu ancak bu sezon 21 yaş sınırı var. Eski PAF takımı düzenine girdik ayrıca. Bu da oldukça güzel bir hamle oldu.  Geçtiğimiz yıl kadrodaki birçok oyuncumuz profesyonel takımlarla yollarına devam ediyor. Bazılarını A takımımıza gönderdik, kimilerini de Anadolu Selçukspor’a…  Bu yönde bir sıkıntımız yok. Olmayanlara 2. Lig, 3. Lig takımlarıyla anlaştı.  Şu anda bizimle sadece Zekeriya Çakırca var 94’lü. Onu da A takımda oynayabilecek potansiyele sahip diye bıraktık. Onun dışında bizde her kulüp gibi 95-96 doğumlu oyuncularla mücadele edeceğiz. Her sene biliyorsunuz yaşlar küçülüyor…” şeklinde konuştu.

ANACIMIZ SPORTİF BAŞARI DEĞİL

Takımdan ayrılarak profesyonel takımlara imza atan isimlerin bir başarı olduğunu ifade eden Pirinçci, “2014 2015 sezonuna başladık. 5-6 arkadaşımız görevden ayrıldı. 5-6 arkadaşımız göreve başladı. Salih Hocamız altyapıya başladı. Burada A2 takımında birlikte olacağız. Yöneticilerimizin vasıtasıyla bizle olan bazı oyuncular var. Yeterli bulunurlarsa onlar takımda kalacak. Bu şekilde başladık sezona.  Daha önce de birçok defa dile getirdiğim gibi burada amaç sportif bir başarı elde etmek değil, amacımız A takımımıza yeterli seviyede oyuncu verebilmek. Bunun mücadelesinde olmaya devam edeceğiz. İnşallah bizim adımıza iyi bir sezon olur.” dedi.  

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri