U19'da liderler fire vermedi

Futbol 1.Amatör Küme U19 Liginde 3. hafta geride kalırken liderler fire vermeden yoluna devam etti.

Futbol 1.Amatör Küme U19 Liginde 3. hafta geride kalırken liderler fire vermeden yoluna devam etti. Süper Grupta Demirspor,A grubunda Havzanspor ve B Grubunda Selçukspor haftayı galibiyetle kapatarak 3. haftada 3. galibiyetlerini aldı. Süper Grupta Demirspor geride kalan haftada Çatalhöyük çumra Belediyespor'u  deplasmanda 3-1 yenerek puanını 9 yaptı ve zirvedeki yerini korudu. Grup 2.'si Akşehir Endüstrispor ise sahasında Karapınar Belediyespor'u 4-1 yenerek puanını 7 yaptı.
Tümosanspor ise İhsaniye Gençlerbirliği'ni 2-1'le geçerek haftayı 7 puanla 3.sırada tamamladı. Ereğlispor ise deplasmanda Selçuklu Belediyespor'u 3-1 yenerek puanını 6 yaptı ve 4. basamakta yer aldı. A Grubunda ise Havzanspor oynadığı 3 maçtan da sahadan galibiyetle ayrıldı. Mavi-beyazlı ekip deplasmanda Kuluspor'u 2-0 yenerek 9 puanla liderlik koltuğunu korudu.grubun diğer maçında ise Konya 1907spor- Konya Hilalspor'u 8-1 gibi farklı bir skorla yenerek ilk galibiyetini almış oldu. B Grubunda ise haftaya çıkan kırmızı kartlar damgasını vurdu.
Lider Selçukspor'un Karapınar Esnafspor'u 7-1 yendiği maçta 5 kırmızı kart çıkarken grubun diğer maçı Muhasebe Gençler Yeni Emirgazi Belediyespor maçında 2 kırmızı kart çıktı. 3 maçın oynandığı grupta toplam 7 kırmızı kart çıktı. Bu grupta Selçukspor 3 galibiyetini alarak puanını 9 yapan Selçukspor grubun zirvesinde kalmaya devam etti. Konya Yolspor ise Ilgınspor'u 3-1 yenerek 6 puanla lideri takibini sürdürdü. Muhasebe Gençlerspor'u 2-1 yenen Yeni Emirgazi Belediyespor da  puanını 6 yaptı ve 3. sırada yer aldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri