U13 finalleri Konya’da oynanacak

2015-2016 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası finalleri 30 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde Konya'da oynanacak.

2015-2016 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası finalleri 30 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde Konya'da oynanacak. 68 ilden 117 takımın katılımı ile 11 Haziran  tarihinde başlayan U13 Türkiye Şampiyonası'nda oynanan I. ve II. Kademe müsabakaları sonunda 4 takım finale katılma hakkı kazandı.Finalist takımlar olan Altınorduspor, Antalyaspor A.Ş., Fenerbahçe A.Ş. ve  Trabzonspor A.Ş. takımlarının katılacağı U13 Türkiye Şampiyonası finalleri kura çekimi 29 Haziran  Çarşamba günü Konya'da yapılacak. Kura çekimi sonrası oluşacak eşleşme ile 30 Haziran Perşembe günü yarı final, 1 Temmuz Cuma günü ise final ve üçüncülük karşılaşmaları oynanacak.

KONYASPOR ANTALYA’YA ELENDİ

Aksaray'daki grup maçlarını birinci tamamlayan Atiker Konyaspor U13 Takımı, Nevşehir'deki ikinci kademe maçlarının finalinde Antalyaspor'a 2-0 mağlup olmasına rağmen en başarılı 8 takım arasında yer aldı.Nevşehir'de birinci gün Van İpekyol Spor'u 1-0, ikinci gün Mersin Adonis Spor'u 4-1 yenen U13 Takımı, finalde karşılaştığı Antalyaspor'a 2-0'lık skorla kaybetti.

Atiker Konyaspor’un U13 Takımı, elenmesine rağmen Altınorduspor, Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe ile birlikte en başarılı 8 takım arasında yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri