U 19 Liginde heyecan sürüyor

Amatör 1. Küme U19 Futbol Ligi heyecanına bugün oynanacak maçlarla devam edilirken, U14 ve U16 Liginde de yeni sezon perdesi bugün açılacak.
U19 Ligi’nde 12.00’de başlayacak maçta Tümosanspor ile Beyşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından Konya Yolspor ile Demirspor galibiyet için ter dökecekler. Karşılaşmalar Şehit Muharrem Samur Stadı’nda gerçekleştirilecek.
Dumlupınar sahasında saat 12.00’da başlayacak mücadelede Telekomspor ile Selçuklu Belediyespor kozlarını paylaşacak. Ç. Çumra Belediyespor seyircisi önünde Havzanspor ile karşı karşıya gelecek. Zevkli geçmesi beklenen maç saat 14.00’da başlayacak. Karapınar derbisinde ise Belediyespor ile Esnafspor kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 13.00’de start alacak. Yine aynı saatte başlayacak diğer maçta Kadınhanı Belediyespor, Bozkır Gençlerbirliği’ni konuk edecek.
Akşehir Endüstrispor evinde saat 13.00’da Ilgınspor ile karşılaşacak. U14 Ligi’nde ise 2 Nolu Saha’da saat 10.00’da başlayacak maçta Karabağ ile Havzanspor karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından Konya İdmanyurdu ile Seydişehir Belediyespor karşılaşırken, 13.00’da Ereğlispor-Büyükşehir Belediyespor maçı oynanacak. Şehit Muharrem Samur Stadı’nda saat 10.00’da Selçukspor-Tümosan kozlarını paylaşacak. U16 Ligi’nde de 10.00’da Selçuklu Belediye ile Konya G.B. karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri