U 19 Ligi’nde heyecan sürüyor

U 19 Futbol Ligi’nde heyecan dün oynanan karşılaşmalarla devam etti.

3 Nolu saha’da oynanan günün ilk maçında Medaş tek Meramspor ile Demirspor karşı karşıya geldi. Zorlu maçı Medaş 1-0 kazanmasını bildi. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 40. dakikasında Ali Uç Medaş’ı öne geçiren golü attı. İlk yarısı bu skorla sona eren maçın ikinci yarısından gol sesi çıkmadı ve maçı Medaş 1-0 kazandı.

Günün ikinci maçında ise adeta bir gol yağmuru yaşandı. Tümosanspor, Havzanspor’u 5-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya iyi başlayan Havzanspor, 21. dakikada Şükrü’nün attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ise Tümosan fırtınası ile birlikte sahneye Ali İhsan çıktı. 64. dakikada takımına eşitliği getiren Ali İhsan, 75, 83 ve 87. dakikalarda attığı gollerle takımına farkı getiren isim oldu. Maçta gol perdesini ise 90. dakikada Emre kapattı. Karşılaşmayı Tümosan 5-1 kazandı.
günün son maçında ise Yolspor, Ereğlispor’u konuk etti. Ereğlispor maçı 3-1 kazandı. Karşılaşmaya iyi başlayan Ereğlispor 7. dakikada Çağrı’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 30. dakikasında Hasan Hüseyin, Yolspor adına eşitliği sağladı ve maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Ereğlispor, 55. dakikada Serdar’ın attığı golle yeniden skor üstünlüğünü yakaladı. Maçta eşitliği sağlamak için mücadele eden Yolspor, maçın son bölümlerinde 3-1 yenik duruma düştü. 88. dakikada Mehmet’in attığı gole iki farkı yakalayan Ereğlispor, maçtan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

MEDAŞ: 1 DEMİRSPOR: 0
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Süleyman Güler, Süleyman Kara, Şaban Karadereli.
MEDAŞ TEK MERAMSPOR: Süleyman, Ahmet, Ali Sefa, Utku, Kerim, Mert, Mehmet Ali, Servet, Servet, Abdullah, Ali, Haydar.
DEMİRSPOR: Osman, Ramazan, Nadir, Ahmet, Uzeyfe, Melikcan, Mustafa, Fevzi (Ebu Bekir), Ali Uç, Bayram Mehmet Ali (Mücahit).
GOL: Dk 40 Ali Uç (Medaş Tek Meramspor).

TÜMOSAN: 5 HAVZAN: 1
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Evren Erişgen, Ertan Kervan, Aslıhan Boyalı
HAVZAN: Güler (Recep), Mehmet, Turgay (Mustafa), Ali, Mevlüt, Oğuz (Yılmaz), Süleyman, Şükrü, Burak, İsmail yavuz, İsmail Zengin
TÜMOSAN: Hasan, Mustafa, Mevlüt, Ahmet Apak, Hüseyin, Ahmet Söğüt (Gökhan Kasap), Yasin (Gökhan), Mustafa Ballı, Ali İhsan, Ertuğrul (Ahmet Çetin), Emre
GOLLER: Dk. 21 Şükrü (Havzan), Dk. 64, 75, 83, 87 Ali İhsan, Dk. 90 Emre (Tümosan)

YOLSPOR:1 EREĞLİSPOR: 3
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Mustafa Ayçelik, Sevgi Kaya, Ömer Yüzer.
YOLSPOR: Mustafa, Sami, Hüseyin, Turan, Ziya, Furkan Alkan, Eyüp, Burak, Hikmet, Hasan Hüseyin, Furkan Peşken.
EREĞLİSPOR: Ferit, Ufuk, Yunus, Cihan, Mehmet, Sercan, Çağrı, Mustafa, Yasin, Umut, Serdar.
GOLLER: Dk 7 Çağrı, Dk 55 Serdar, Dk 88 Mehmet (Ereğlispor). Dk 30 Hasan Hüseyin (Yolspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri