U 19 Ligi’nde heyecan sürüyor

U 19 Futbol Ligi’nde heyecan dün oynanan karşılaşmalarla devam etti. 3 Nolu Saha’da oynanan Süper Grup’a günün ilk maçında Medaş Tek Meramspor, Telekomspor’u 1-0 mağlup etti. İkinci maçta ise Tümosanspor ile Ereğlispor, 1-1 beraber

İlk maçta karşı karşıya gelen Medaş Tek Meramspor ile Telekomspor, oldukça çetin bir mücadele örneği ortaya koydu. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 74. dakikasında Bayram ile 1-0 öne geçen Medaş, avantaj yakaladı. Telekom’un geri kalan dakikalarda beraberlik çabaları sonuç vermedi ve Medaş 3 puanı tek golle almış oldu.

İkinci maçta ise ligin orta sıralarında seyreden Tümosanspor, ligin güçlü ekiplerinden Ereğlispor’u konuk etti. Ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan Ereğli karşısında 28. dakikada Mustafa Ballı ile 1-0 öne geçen Tümosan, oyunu dengede tutmayı başardı. İkinci yarıda Cihan’ın gördüğü kırmızı kartla birlikte maça on işi devam eden ve 90. dakikada Mehmet ile skoru dengeleyen Ereğlispor, zorda olsa maçtan bir puan çıkarmayı başardı.

MEDAŞ TEK MERAM: 1 TELEKOMSPOR: 0
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Mehmet Sarıçiçek, Yasin Kılıç, Kazım Parmak
TELEKOMSPOR: Neşet, Emre, Ahmet, Şükrü, Sergen, Abdullah, Sinan, Ömer (Samet), İnrahim, Ayhan, Mikail
MEDAŞ TEK MERAMSPOR: Osman, Ramazan, nadir, Ahmet, Huzayfe, İbrahim, Ali Büyükbaş, Fevzi, Muhammet, Bayram, Ali Uç
GOL: Dk. 74 Bayram (Medaş)

TÜMOSANSPOR: 1 EREĞLİSPOR: 1
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Yasin şahin, Sevgi Kaya, Melih İnce
TÜMOSANSPOR: Hasan, Mustafa, Hüseyin, Mevlüt, Yasin, Mustafa, Ahmet Söğüt, Emre, Ertuğrul, İhsan EREĞLİSPOR: Ferit, Ufuk, Yunus, Cihan, Mehmet, Mustafa, Çağrı, Sevcan, Yasin, Umut, Serdar GOLLER: Dk. 28 Mustafa Ballı (Tümosanspor). Dk 90 Mehmet (Ereğlispor) KIRMIZI KART: Dk 65 Cihan (Ereğlispor)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri