U 19 Ligi’nde heyecan sürüyor

U19 Futbol Ligi’nde heyecan dün oynanan karşılaşmalarla devam etti.
Gençler Süper Grup takımları dün 3 Nolu Saha’da puan mücadelesi verdi. Günün ilk maçında Medaş Tek Meramspor ile Selçuklu Belediyespor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 sona eren zorlu maçı Medaş 50. dakikada Ali’nin attığı golle 1-0 kazanmasını bildi.
İkinci maçta ise Telekomspor ile Tümosanspor kıyasıya bir puan mücadelesi verdi. 90 dakika üç puan için mücadele eden iki ekibin maçında galibiyet sevinci yaşayan olmadı ve taraflar 2-2 biten karşılaşmada birer puana razı oldu. Maçın 39. dakikasında Sinan ile 1-0 öne geçen Telekom’a, Tümosan 44. dakikada Emre Parlakyıldız ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Maça gol ile başlayan Tümosan 47. dakikada Mustafa Ballı ile 2-1 öne geçti. Maçın 80. dakikasında bir penaltı vuruşu kazanan Telekomspor, Sergen’in attığı golle maçın skorunu belirledi 2-2.
Günün son maçında ise Yolspor ile Sanayispor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yolspor 3-1 kazandı. Maçın ilk arısında Sanayispor Durali ile 20. dakikada 1-0 öne geçti ve bu aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu. İkinci yarı ise bir orta alan mücadelesi şeklinde geçerken Yolspor 69. dakikada Burak ile eşitliği sağladı 1-1. Maçın 80 ve 88. dakikasında ise maçın skorunu belirleyen Eyüp oldu. Yolspor adına arka arkaya iki gol atan Eyüp takımına 3-1’lik galibiyeti getirdi.

MEDAŞ: 1 SELÇUKLU: 0
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Mustafa Emre Göktepe, Mustafa Ünlü, Ramazan Emircik
MEDAŞ TEK MERAMSPOR: Osman, Ramazan, Nadir (Ali), Ahmet, Huzayfe, İbrahim, Ali, Fevzi, Muhammet (Mücahit), Ebu Bekir, Bayram (Cüneyt)
SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Yasin, Mustafa Bağcı, Nuri, Şükrü, Enes Can, Memiş (Talha), Enes Taş, Ramazan, Hikmet (Hasan), Samet (Mustafa Beğen), Rafet
GOLLER: Dk. 50 Ali (Medaş)

TELEKOM: 2 TÜMOSAN: 2
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Mevlüt Uslu, Hasan Çatuk, hasan Çetinbağ
TELEKOMSPOR: Mutlu, Ahmet, Emre, şükrü, İbrahim, Sergen, Mehmet, Sinan, Onur, Serdar, Abdullah
TÜMOSANSPOR: Hasan, Ahmet Apak, Gökhan, Mevlüt, Hüseyin, Ahmet Söğüt, Seyit, Ali İhsan, Mustafa Ballı, Emre Parlakyıldız, Ali Ağa
GOLLER: Dk. 39 Sinan, Dk. 80 Sergen (P) (Telekom), Dk. 44 Emre Parlakyıldız, Dk. 47 Mustafa Ballı (Tümosan)

YOLSPOR: 3 SANAYİSPOR: 1
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Mehmet Özdil, Yasin Şahin, Feyzullah Çakır
YOLSPOR: Mustafa, Sami, Hüseyin, Furkan Alkan, Abdullah, Nurettin, Eyühp, K. Burak, B. Burak, Hasan Hüseyin, Furkan Peşken.
SANAYİSPOR: Yasin, Burhan, Barış, Mücahit, Halil, Kemal, Gökhan, Selçuk, Cavit, Durali, Ahmet.
GOLLER: Dk 20 Durali (Yolspor), Dk 65 B. Burak, Dk 80, 88 Eyüp (Yolspor).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri