U 19 Ligi'nde favoriler kazandı

U 19 Futbol Liginde heyecan her geçen hafta artıyor.
Zorlu karşılaşmaların oynandığı ligde dün favori takımlar kazanmaya devam etti. 3 Nolu Saha’da oynanan maçların ilkinde Demirspor, Havzanspor’u 5-0 mağlup ederken, Medaş Tek Meramspor ise Beyşehir Belediyespor’u 4-1’le geçmeyi başardı.
Farklı skorla 3 puana uzanmayı başaran Demirspor, 25. dakikada Galip ile 1-0’ı yakaladı ve 32. dakikada Ahmet’in ayağından bulduğu golle soyunma odasına 2-0 galip gitti. Maçın ikinci yarısında ise yine Demirspor ve Galip rüzgarı esti. 70,73 ve 75. dakikalarda arka arkaya fileleri havalandıran Galip, Demirspor’un maçı 5-0 kazanmasında büyük rol oynadı.
İkinci maçta ise bu kez farklı skoru yakalayan Medaş Tek Meramspor oldu. Beyşehir Belediyespor’u ağırlayan Medaş, 34 ve 39. dakikalarda Huzeyfe ile 2-0 üstünlüğü yakaladı. İlk yarının son dakikasında Raşit ile 2-1’i yakalayan Beyşehir soyunma odasına umutlu gitti. Maçın ikini yarısında ise yine Medaş üstünlüğü vardı. Orta alanda etkili bir futbol ortaya koyan Medaş, 74 ve 84. dakikalarda Bayram ile arka arkaya goller bularak maçı 4-1 kazanmasını bildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri