U 19 ligi heyecanı devam ediyor

Geçtiğimiz hafta start alan U 19 Liginde heyecan bugün oynanacak 9 karşılaşma ile devam edecek. Süper Grup, A Grubu ve B Grubunda 3er karşılaşma oynanacak.

Ayrıca 1. Amatör Küme Süper Grup’ta ise bugün iki önemli maç yapılacak. U 19 Ligi’nde günün programı ise şöyle: U 19 Ligi Süper Grup: Saat: 12.00 Tümosanspor−Selçuklu Belediyespor 3 Nolu Saha Saat: 10.00 Havzanspor−Medaş Tekmeram Sanayi Sahası Saat: 14.00 Sanayispor−Ereğlispor Sanayi Sahası U 19 Ligi A Grubu: Saat: 12.00 Hakimiyetspor−Çatalhüyük Çumra Belediyespor Sanayi Sahası Saat: 12.00 Karatay Belediyespor−Karapınar Esnafspor Karatay Belediye Sahası Saat: 13.00 Karapınar Belediyespor−Yeni Emirgazi Belediyespor Karapınar U 19 Ligi B Grubu: Saat: 10.00 Muhasebe Gençlerbirliği-Maliyespor Dumlupınar Sahası   Saat: 13.00 Akşehir Endüstrispor−Sarayönü Belediye Akşehir Saat: 13.00 Cihanbeyli Belediyespor−Selçukspor Cihanbeyli.

Öte yandan 1. Amatör Küme Süper Grup’ta bugün iki önemli karşılaşma yapılacak. Selçuklu Belediyesi Sentekik Saha’da oynanacak maçların ilkinde geçtiğimiz hafta lider Muhasebe Gençler’i 3-1 mağlup etme başarısı gösteren Beyşehir Belediyespor Telekomspor ile Saat 12.00’de zorlu bir puan mücadelesine çıkacak. 18 puanla 6. sırada bulunan Beyşehir ile 15 puanla düşme hattına yakın olan Telekom’un mücadelesinin büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor. Günün 2. maçında ise geçtiğimiz hafta zirve yarışında yara alan lider Muhasebe Gençler Birliği, Saat 14.00’de Bozkır Gençlerbirliği’ni konuk edecek. 27 puanla ligin zirvesinde yer alan Muhasebe, 9 puanla ateş hattının içinde yer alan Bozkır Gençlerbirliği’ni mağlup ederek zirvede yoluna devam etmek istiyor. Bozkır ekibi ise alacağı puan yada puanlarla önümüzdeki haftalar için umut bulmanın hesaplarını yapıyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri