U 18 Ligi’nde Konya derbisi

TFF Gençlik Geliştirme Ligi Akdeniz Grubunda mücadele eden temsilcilerimiz Konya Torku Şekerspor ve Konyaspor ligin 8. hafta maçında karşı karşıya gelecek.
Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanacak mücadele saat 14.15’te başlayacak. Mücadeleyi Konya Bölgesi hakemleri Hasan Ertugan, İbrahim Çileli, Mustafa Ünlü hakem üçlüsü yönetecek. Grubun diğer maçlarında ise bugün lider Medicalpark Antalyaspor, Denizli Belediyespor’u konuk ederken yarın ise grubun son iki sırasını paylaşan Fethiyespor ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Konya Torku Şekerspor zorlu maç öncesinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı.
Bu maçlarda 14 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip averajla Konyaspor’un bir basamak altında yer alıyor. Şekerspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Fethiyespor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek moral depoladı. Ligin ikinci sırasında bulunan Konyaspor ise geçtiğimiz hafta lider Medicalpark Antalyaspor ile sahasında 1-1berabere kalmıştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibinden son dakikalarda yediği penaltı golü ile lider fırsatını elinden kaçırmıştı. İki Konya ekibi de Lider Antalyaspor’un peşini bırakmak istemiyor.  Konyaspor ekibi de ligde 7 maç oynadı ve 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Rakibi Torku Şekerspor gibi 2 maçta berabere kalan yeşil-beyazlı ekip 1 müsabakadan ise yenilgi ile ayrıldı. Konyaspor bu maçlarda 18 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü. Torku Şekerspor ise oynadığı 7 maçta 13 gol attı. Yeşil-beyazlı ekip kalesinde ise 5 gol gördü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri