U 17’de Finalistler belli oldu

Türkiye U17 Futbol şampiyonası Konya grubunda final maçı bugün oynanacak.
2 Grup’ta oynanan maçlarından ardından A Grubu’nda Ankara Sincan Belediyespor B Grubu’nda ise Etimesgut Şekerspor finale adını yazdıran takımlar oldu. Dün oynanan maçların ilkinde Ankara Sincan, Kayseri Erciyes’i 1-0 mağlup etti. İkinci maçta ise Antalyaspor, Aksaray’ı 4-1 mağlup etti. Puan usulü ile oynanan maçların ardından Gruplar’da liderliği alan takımlar Ankara Sincan ile Etimesgut Şekerspor bugün Saat 11.’de 2 Nolu Saha’da final için karşı karşıya gelecek.
Zevkli ve çekişmeli maçlar yaşandığına dikkat çeken Konya Futbol İl Temsilcisi Hacı İbrahim Samur, “Konya’da sık sık böyle maçların oynanması, kendi gücümüzü görebilmek ve hangi noktada olduğumuzu belirleyebilmek açısından çok önemli. Gayet zevkli, çekişmeli maçlar oynanıyor. Böyle organizasyonlara ihtiyaç var. İnşallah, zamanla çok daha üst düzey organizasyonlar Konya’ya verilir. Amatör bir düşünceyle mücadele eden tüm takımları kutluyorum. Sanırım konuklarımız, kendilerini gösterdiğimiz ilgi ve yakınlıktan memnun olmuştur. Konya konukseverliğini göstermeye çalıştık” dedi.

SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Mustafa Emil, Mustafa Saraçoğlu, Sevgi Kaya.
ANKARA SİNCAN: Doğanay, Muhammet, Abdurrahim, Hızır, Latif, Mustafa, Burak Yazman, Yasin, Abdullah, Süleyman, Burak Daşcı.
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Yusuf, Ufuk, Hakan, Bilal, Gökhan, Fikri, Emre, Serhat, Niyazi, Zafer, Hüseyin.
GOL: Dk 33 Muhammet (Sincan)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri