U-13'te 3.hafta tamamlandı

Konya U-13 Ligi'nde 3.hafta maçları tamamlandı.Oynanan maçların ardından Atiker Konyaspor ile Kasırgaspor haftayı lider olarak kapattı

KONYASPOR 12 GOL ATTI

A Grubu'nda geçtiğimiz haftayı lider olarak kapatan Atiker Konyaspor liderliğini korudu. Yeşil-beyazlılar, bu hafta deplasmanda konuk olduğu Kasırga Gücü'nü 12-0 yenerek farklı bir galibiyet elde etti. Demirspor'un 8-0 mağlup eden Kara Kartallar ise Atiker Konyaspor'un arkasından takibini sürdürdü. Grupta bu hafta oynanmayan Karabağ Gençlerbirliği – Beyşehir Gölspor maçı ise önümüzdeki günlerde oynanacak. Tümosanspor ise grupta 3.haftayı bay geçti. Grupta oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: "Kasırga Gücü  0-12 Atiker Konyaspor, Demirspor  0-8  Kara Kartallar, Seydişehir Bld.  2-0  Yıldırımspor, Beyşehir Gençlik  1-4  Telekomspor."

KASIRGA 3'TE 3 YAPTI

B Grubu'nda ise oynanan 3.hafta maçlarının ardından Kasırgaspor yenilgisiz liderliğini sürdürdü.Evinde ağırladığı Anadolu Selçukspor'u 2-0 mağlup eden Kasırgaspor puanını 9'a yükseltti. Kadıköyspor ise ligin 3.haftasında haftayı bay geçerken grupta ihraç edilen iki takımıh oynaması gereken Akşehirspor – Muhasebe Gençler müsabakası ise iptal edildi.Grupta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: "Ilgın Bld.  1-2 Cihanbeyli Bld., Kasırgaspor  2-0  Anadolu Selçuklu, Konya 1907 Spor  3-1 Selçuklu İdmanyurdu, Gençlerbirliği  4-8 Selçuklu Bld."

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri