Twitter'daki zombi Ak Partililer

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tez bugünkü köşesinde Ak Parti'nin sosyal medya ekiplerini yazdı.

Mehmet Tez yazısında AK Parti'nin fenomen hesaplarına değindi. Tez, bu hesaplarının birçoğunun sahte zombi kullanıcılar olduğunu iddia etti.

İşte o yazı:

Twitter'da şu anda fenomen sahte isimli AKP taraftarları. Bir mesaj yazıyorsunuz, bir anda onlarca hatta yüzlerce hesaptan AKP'yi savunan tek bir mesaj geliyor. Herkes ne hikmetse noktası virgülüne aynı şeyi yazmış. Twitter'da gördüğünüz popüler AKP yanlısı başlıklar da zaten bu sahte ya da zombi hesapların eseri. Bu sahte hesapların sahte isim tercihleri de ayrı komedi. Nevbahd Adan, Bedir Barsuk, Mikat Duselge, Karabaş Cilduz, Mahru Tabki, Celvet Aytın, Tamaydın Dokunç... Binlerce uydurmasyon isim bulmak zor zanaat... Yandaş basın kolay da ne yaparsan yap yandaş sosyal medya olmuyor işte... AKP'li sosyal medyacılara sesleniyorum. Seçmeninizi küçük düşürmekte çok başarılısınız.

TOPBAŞ'IN ADAYLIĞI AÇIKLANINCA DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Ak Parti'nin sosyal medyadaki ekibi,  Kadir Topbaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı açıklandığı zaman da gündeme gelmişti. Kadir Topbaş'ın ismi açıklanınca birçok hesaptan aynı tweetlerin atıldığı görülmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri