Tuzla’daki Yangın Cep Telefonu Kamerasında

Tuzla'da bulunan bir lojistik firmasına ait antrepoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Fabrikayı saran alevler, bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi. Mescit Mahallesi Fettah Başaran Caddesi Balaban Sokak'ta bulunan bir lojistik firmasına...

Tuzla'da bulunan bir lojistik firmasına ait antrepoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Fabrikayı saran alevler, bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi.

Mescit Mahallesi Fettah Başaran Caddesi Balaban Sokak'ta bulunan bir lojistik firmasına ait antrepoda yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle, depolanan plastik ve ahşap mobilyalar tutuştu. Alevlerin kısa sürede büyümesi nedeniyle personel yangını söndürmede yetersiz kalınca itfaiye ekipleri çağırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangın tamamen söndürüldü.

Bu arada, yangının başlamasından hemen sonra yükselen dumanlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, fabrikanın boyunca yükselen alevler yer alıyor. Yaşanan panik ve itfaiyenin olay yerine gelmesi de görüntülerde yer alıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri