TÜYAP Konya'dan iftar yemeği

TÜYAP Konya, geleneksel hale getirdiği iftar yemeği programında basın mensuplarıyla biraraya geldi. Çok sayıda basın emekçisinin katıldığı iftar yemeği programı Rixos Otel'de gerçekleşti.

İftar sonrası açıklama yapan Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Tüyap Konya olarak 2015'in ilk yarısında 15 fuara ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Konya başka olmak üzere bölgenin üretim değerlerine, ihracatına, istihdamına, sosyo ekonomik dinamiklerine katkı sağlamaya devam ettiklerini belirten Ersözlü, “14 fuarımızda 57 ülkeden 1252 katılımcı firma ve firma temsilciliğini yurt içi ve yurt dışından ağırlıklı iftar yaptığımız ülkeler başta olmak üzere toplam 72 farklı ülkeden gelen 381 bin 403 ziyaretçi ile buluşturmayı başardık. Bu verileri geçen senenin aynı dönemi ile kıyasladığımızda katılımcı sayısında yüzde 16, ziyaretçi sayısında yüzde 23 büyüme gerçekleşti.

Bu yılın Kasım ayında Gıda, Gıda İşleme Teknolojileri ve Süt Endüstrisi Fuarı'na ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Ersözlü, “İlk defa gerçekleştireceğimiz Süt Endüstrisi Fuarı'na yönelik çalışmalarımız sürüyor. Gıda grubu fuarlarımızı da diğer fuarların olduğu gibi çok güzel yerlere getireceğimizin inancındayız. Fuar, 12-15 Kasım tarihinde  KTO-TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecektir” dedi.

Ersöz'ün konuşmasının ardından basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çekinildi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri