Tüyap Fuar'ındaki katılımcılar

''KONMAK 2011'' ile ''KONELEX 2011'' ve ''İSKON 2011'' fuarları
Önder Metal
Konmak 2011 fuarında 1. holde 3 ayrı stand ile büyük ilgi toplayan Önder Metal Makina, sergilediği dev makinalar ile dikkat çekiyor. Standına gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenen Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Sertok, fuarın faydalı geçeceğine inanıyor.
 
Özfatihler Vinç
‘Dünya’da vincin adı’ felsefesi ile Vinç sektöründe faaliyet gösteren Özfatihler Vinç makine sanayi, Konmak 2011 fuarında yer alan göz alıcı standında en yeni ürünlerini sergileyerek ziyaretcilere bilgiler veriyor.
 
Özen Kompresör
Özen Kompresör, Pistonlu Hava Kompresörleri, Vidalı Hava Kompresörleri, Vidalı Booster Kompresörleri, Silobas Hava Kompresörleri üretiminin yanı sıra, Basınçlı Hava Kurutucuları, Basınçlı Hava Filtreleri ve Basınçlı Hava Tesisleri konusunda da hizmet veriyor
 
Konya Motor
Sektöründe kısa zamanda büyük atılımlar gerçekleştiren Konya Motor, Konmak 2011 fuarının en iddialı stantlarından birisine sahip. Başarılı faaliyetleriyle adından tüm Türkiye’de söz ettiren Konya Motor, fuarda ziyaretcilerin de ilgi odağı olmayı başardı.
 
Simya Hidrolik
Rexroth markasıyla birlikte sektörde saygın bir yer edinen Simya Hidrolik Ltd. Şti. fuarda sergilediği ürünler ile ziyaretcilerin ilgi gösterdiği stantlardan birisi oluyor. Özellikle yeni ürünler hakkında bilgi almak isteyen ziyaretciyle yetkililer yakından ilgileniyor.
 
Yılmaz Makine
Bünyesinde bulundurduğu ikinci el ve yeni makinaları ilk kez katıldığı Konmak 2011 fuarında sergileyen Yılmaz Makine, standında müşterilerini ve ziyaretcilerini ağırlıyor. Birçok makina grubunu tanıtan Yılmaz Makina, fuar süresince ziyaretcilerini bekliyor.
 
Kren Vinç
Vinç sektörünün önemli firmalarından olan Kren Vinç, fuarda sergilediği minyatür vinç ile ilgi toplamayı başarıyor. Üretimindeki yenilikleri görsel olarak sunan Kren Vinç, fuarın önemli firmalarından birisi olarak ziyaretcilerini ağırlıyor.
 
Özen Makina
Kaynak makinaları sektöründe önemli bir yere sahip olan Özen Makina, birbirinden farklı işlevlere sahip olan kaynak makinelarını ilgi toplayan standında yaptığı uygulamalar ile yakından tanıtıyor.
 
Marla Makine
Hidrolik pres üretimiyle imalat sektörüne hızlı giren Marla Makina, CNC tezgahlarını ve makinalarını sergilediği Konmak 2011 fuarında ayrı standlarla ziyaretcilerine ürünlerini tanıtıyor. İlgi çeken standda yeni teknolojilerde sergileniyor.
 
HSN Vinç
Standında sergilediği vinç ile dikkat çeken HSN Vinç, sektördeki farklılığını ortaya koyarak ziyaretcilere bilgiler aktarıyor. Göz alıcı standı ile ilgi çeken HSN Vinç’te Genel Koordinatör Cüneyt Çayır, 3. holdeki standlarına ziyaretcileri beklediklerini söyledi.
 
Yok Yok Hırdavat
Sektörde 65. hizmet yılını geride bırakan ve Konmak 2011’de varlığını gösteren Yok Yok Hırdavat, standında ziyaretcilere bünyesinde bulundurduğu elektrikli el aletlerini sergiliyor. Yeni ve daha gelişmiş el makineleri fuar süresince stant da  yer alacak.
 
CMY Gaz
Konya genelinde 300’ün üzerinde firma ve hastaneye hizmet veren ve sektörünün dünya lideri firması Linde Gaz’ın Konya-Karaman bölgesindeki satış ortağı olan CMY Konmak 2011 fuarında ürünlerini sergiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri