Tütüneker: Santrfor arayışımız sürüyor

İlk devreyi 19 puanla 13. sırada tamamlayan PTT 1. Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya'nın Kundu bölgesinde bulunan Kremlin Otel'de sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip güne sabah yaptığı kuvvet, dayanıklılık ve çabukluk çalışması ile başladı. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen ve tüm oyuncuların katıldığı antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra salona geçen oyuncular burada gruplar halinde kuvvet çalışması yaptı. Salon çalışmasının ardından yeniden sahaya çıkan yeşil-beyazlılar, burada dayanıklılık ve çabukluk çalışmaları yaptı. Yaklaşık 1 saat 50 dakika süren antrenman top çalışması ve açma-germe hareketleri ile tamamlandı.

Teknik direktör Uğur Tütüneker Antalya'daki kamp süresince üç hazırlık maçı yapacaklarını, takımların belli olduğunu ancak maç sayısının dörde de yükselebileceğini ifade etti. Takımın Antalya'daki kamp süresinin havaların duruma bağlı olduğunu kaydeden Tütüneker, Konya'da havanın aşırı soğuk olması durumunda kamp süresini uzatabileceklerini hatırlattı.

Takımın santrfor ihtiyacı bulunduğunu ancak adam bulmakta zorlandıklarını söyleyen Tütüneker, "Hem kulübün ekonomik gücünün hem de alınacak futbolcuların kalitesinin orantılı olması lazım. Bize bazı isimler geliyor ama yaşları 30-35 arası. Bu yaşlar tehlikeli yaşlar. Çok iyi inceleyip araştırmak lazım. Hem iyi futbolcu olacak hem de takıma uyum sağlayabilecek. Sırf transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Duruma bakacağım. Eğer istediğim gibi bir oyuncu olmazsa transfer yapmayacağım. Bir hata hem bizi hem de takımı sıkıntıya sokar" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri