Tütüneker: İyi oynadık tek eksik goldü

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ''Takım, yönetimimde çıktığı ilk maçta iyi bir reaksiyon gösterdi. Tek eksiğimiz iyi oyunu golle süsleyememek'' dedi.

Konyaspor, lig ikincisi Manisaspor ile yapacağı zorlu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin çiçeği burnunda teknik adamı Uğur Tütüneker, iyi futbol oynadıklarını ve tek eksiklerinin gol olduğunu söyledi

PTT 1.Lig'in 15. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar puan umuduyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam saatlerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmana tedavisine devam edilen Erkan Sekman, U19 Milli Takımında bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven ile izinli olan Neca Fernandes katılmadı.  

Düz koşu ve dinamik ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Oyuncularımız daha sonra iki gruba ayrılarak teknik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de kondisyon ve teknik çalışma yapan Kartallar, bugün ve yarın taktik çalışacaklar ve muhtemelen Cuma günü Manisa’ya giderek kampa girecekler.  Torku Konyaspor’da, üç hafta önce sakatlanan ve ilk yarıyı kapattığı bildirilen İshak’ın sakatlığının her geçen gün iyiye gittiği ve takımla birlikte çalıştığı kaydedildi.

TÜTÜNEKER: TOPA DAHA ÇOK SAHİP OLDUK

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ''Takım, yönetimimde çıktığı ilk maçta iyi bir reaksiyon gösterdi. Tek eksiğimiz iyi oyunu golle süsleyememek'' dedi. Tütüneker, yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçında ileride oynamayı düşünen, topa daha çok sahip olan bir takım görüntüsü çizdiklerini söyledi. İzmir ekibine oyunlarını kabul ettirdiklerini ve önemli pozisyonlar bulduklarını vurgulayan Tütüneker, şunları kaydetti: ''Ben gittiğim her yerde ileride baskı kuran bir takım oluşturmak istiyorum. Henüz göreve başlayalı çok az zaman oldu ama takımla ilgili iyi izlenimlerim var. Karşıyaka'ya karşı gol pozisyonları bulduk, iki topumuz direkten döndü. İzleyenlerin beğendiği bir oyun ortaya koyduk. Takım, yönetimimde çıktığı ilk maçta iyi bir reaksiyon gösterdi. Tek eksiğimiz iyi oyunu golle süsleyememek. Tabii ki eksikliklerimiz var ama bunları zamanla gidereceğiz''. Tütüneker, devre arasında yapılacak birkaç transferle takımın daha iyi bir noktaya geleceğini, hedeflerinin ilk 6'da yer almak olduğunu dile getirdi.

TORKU KONYASPOR 13. SIRADA

PTT 1. ligde 14. hafta, Pazartesi günü oynanan iki maçla tamamlandı.. Torku Konyaspor'un Karşıyaka beraberliği sonucu 15 puanla 13. sırada geride kapattığı ligde oynanan maçlardan üçünü ev sahibi, birini deplasman takımları kazanırken, 5'i berabere sonuçlandı. Zirvede yer alan takımlardan Adanaspor ve Adana Demirspor dışında kalanların puan kaybettiği haftayı, Erciyesspor yenilmesine karşın 2 puan farkla lider geçti.  Altta ise son 3 sıra yine değişmedi. Toplam 14 golün atıldığı haftada iki maçta fol sesi çıkmazken, deplasmanda kazanan tek takım, lider Erciyes’i yenen Adanaspor oldu. 3 maç ise 1-1’lik sonuçla kapandı.

HAFTANIN MAÇLARI EGE’DE

PTT 1. ligde, 15. hafta perdesi Cumartesi günü oynanacak 4 maçla açılacak..  Haftanın karşılaşmaları ise Ege’de yapılacak.. Buna göre, Cumartesi günü Manisaspor-Torku Konyaspor ve Pazar günü de Karşıyaka-Erciyesspor karşı karşıya gelecek. Her iki maçta saat 19.00’da başlayacak. Cumartesi günü ayrıca, saat 13.00’de  1461 Trabzon ile Samsunspor Karadeniz derbisinde mücadele edecek. Saat 14.00’de Ankaragücü-Çaykur Rizespor ve 19.00’da ise  Adanaspor-Kartalspor karşılaşacak. Pazar günü diğer maçlar: saat 13.00’de Şanlıurfaspor-Denizlispo, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Göztepe ve TKİ Tavşanlı Linyitspor-Adana Demirspor arasında yapılacak. Haftanın kapanış maçı, Pazartesi günü, saat 20.00’de Bucaspor-Boluspor arasında oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri