Tütüneker: İkinci yarı geri vites yaptık

PTT 1.Lig'in 24.haftasında Samsunspor ile Torku Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası teknik patron Uğur Tütüneker açıklamalarda bulundu

İkinci yarı iyi top oynayamadıklarını ifade eden Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Oynadığımız futbol ikinci yarı iyi değildi. Tamamen geri vites yaptığımızı düşünüyorum. İlk yarı önde oynayan, pozisyon yakalayan, pozisyona giren bir Konya vardı. İkinci yarıda baktığımız zamanda Samsunspor'un da beraberliği hak ettiğini düşünüyorum. Çünkü hem ilerde oynadılar hem de baskı kurdular. Biz çok geride oynadığımız için, iki pas yapamadığımız için 3 puandan olduk. dolayısıyla ben Samsunspor'u tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan'ın kötü bir maç yönettiğini belirten Torku Konyasporlu oyuncu Erdal Kılıçarslan, "İyi bir mücadele ettik ama hakeme bu kadar ezileceğimizi zannetmiyorduk. Biz Samsunsporlu futbolculara dokunduğumuz zaman hemen faul çalıyordu. Bize arkadan müdahale yapılıyor. Son dakika ceza sahası içinde eliyle topu durduruyorlar penaltı vermiyor. Artından aleyhimize faul veriyor. Hakeme bıçakla saldırılıyor ama bir şey yapmıyor. Bunlar incelensin inşallah federasyonda gereğini yapar" derken Recep Aydın ise, "Sezon başından beri maç oynuyoruz ama hakem tarafından ilk defa bu kadar ezildiğimizi düşünüyorum. Samsunsporlu oyunculara dokunuyoruz faul çalınıyor. Bugün bize oldu bu yarında Samsunspor'a olabilir. Bunu inceleyenler daha iyi incelesinler hakem atamalarını daha iyi yaparlarsa hakemlerde bundan sonra kimsenin hakkını yemeden ortada maç yönetirse bütün takımlar için daha iyi olur" şeklinde konuştular.

Maçın son dakikalarında sahaya giren taraftar için konuşan Tortu Konyasporlu oyuncu Murat Akın, "Hakeme arkadaş taşla saldırdı. Sonra ya tribünden ya da o arkadaştan bıçak düştü. Sanırım tribünden geldi. Mustafa Kayabaşı arkadaşımızda bıçağı aldı saha dışına çıkarttım. Daha sonra da hakem de 'bıçağı gördüm' dedi. Sonuçta hepimiz ekmek parası için çalışıyoruz. Allah korusun o bıçak bize veya Samsunsporlu bir arkadaşımıza gelse ne olurdu. Maça gelince de skora göre maç yönetilmesin istiyoruz. Son 15 dakikadaki bütün pozisyonlarda hakem Samsunspor'a golü attırdı" açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri