Tütüneker idmana çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor, bu maçı kazanarak bir bakıma yara saracak. Kartal'da sıkıntılı günler geçiren teknik direktör Uğur Tütüneker, dün yapılan antrenmana çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, Pazar günü MP Antalyaspor'u konuk edecek Torku Konyaspor'da hazırlıklar galibiyet için yapılıyor. Kupanın ardından gözünü lige çeviren ve Antalyaspor’u yenerek 2 hafta aradan sonra galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklarını öğle saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanla sürdü. Önceki gün gerçekleştirilen antrenmana tedavilerine devam edilen Ali Turan, Ergün Teber ve Elvis Kokalovic'in katılmazken, İshak Çakmak ve Ömer Ali Şahiner'in takımdan ayrı çalıştı. Antrenman  5'e 2 ve yarı sahada çift kale maçla tamamlanırken, top çalışmasında Ömer Ali Şahiner'de yer aldı.
Dün de maçın oynanacağı saatte ilk 15 dakikası dışında basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilene taktik antrenmanında Antalyaspor karşılaşmasının provası üzerinde duruldu.Çalışmada futbolcuların oldukça hırslı oldukları öğrenildi.  Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa girecek.

Torku Konyaspor ile Antalyaspor arasında Pazar günü oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak. Bu karşılaşma öncesi, Torku Konyaspor 10 puanla 14 ve Antalyaspor ise 14 puanla 10. sırada yer almakta. Sporseverler maçı 5-40 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Kapılar maçtan 2 saat önce açılacak.

TÜTÜNEKER ANTRENMANDA

Galatasaray maçından sonra sıkıntılı günler geçiren, yeşil-beyazlı ekibin kupa maçında 3. lig takımlarından Hacettepe'ye 3-2 yenilerek elenmesinin ardından da yönetimle arasına kara kediler giren teknik direktör Uğur Tütüneker, dün yapılan antrenmana çıktı. Basında, yönetime tavır yaptığı için antrenmanlara çıkmadığı yazılıp çizilen Tütüneker'in, bundan önceki yenilenme antrenmanlarında da takımla çalışmalara çıkmadığı öğrenildi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri