Tütüneker: Galatasaray'ı kimse kalbimizden sökemez

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Tütüneker: "Galatasaray maçında duygusal şeyler yaşayabilirim ama kesinlikle biz Konyaspor için varız."
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Spor  Toto Süper Lig'de cuma günü oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin, "Duygusal  şeyler yaşayabilirim ama kesinlikle biz Konyaspor için varız. Ancak Galatasaray'ı  da kimse kalbimizden sökemez" dedi. 
 
Tütüneker, antrenman öncesi Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde  gazetecilere yaptığı açıklamada, her maça olduğu gibi Galatasaray maçına da  kazanma ümidiyle çıkacaklarını söyledi. 
 
Bursaspor karşısında 1-0 mağlup olduklarını ancak genel anlamda iyi  bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Tütüneker, "Biz futbolumuzu ortaya  koyacağız. Galatasaray son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Çok zor bir maç  olacak. Biz mantalitemizi ortaya koyup maç sonunu bekleyeceğiz. Geride kalan 9  haftaya baktığımızda, oyuna ortak olmak istiyorduk. Onu da yaptığımızı gördük.  Gol pozisyonuna girebiliyoruz ama son vuruşlara daha iyi değerlendirmeliyiz" diye  konuştu. 
 
Tütüneker, her maçta 8-10 pozisyona giremeyeceklerini, Galatasaray  maçının da bu tarzda bir maç olacağını, girecekleri iki pozisyondan birini  değerlendirdikleri takdirde avantaj sağlayacaklarını dile getirdi. 
 
Ligde hiçbir takımdan çekinmediğini vurgulayan Tütüneker, "Galatasaray  bizim eski takımımız. Her şeyi orada gördük ve yaşadık. Çok güzel günler  geçirdik. Galatasaray maçında duygusal şeyler yaşayabilirim ama kesinlikle biz  Konyaspor için varız. Ancak Galatasaray'ı da kimse kalbimizden sökemez. Türk  Telekom Arena'dan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Rizespor nasıl puan aldıysa  biz de alabiliriz " ifadesini kullandı. 
 
Yeşil-beyazlı futbolcu Ali Turan ise Bursaspor karşısında iyi bir  mücadele sergilediklerini ancak yedikleri şanssız bir golle mağlup olduklarını  aktardı. 
 
Bursa yenilgisini unuttuklarını ve zorlu Galatasaray maçına  hazırlıklarını anlatan Turan, "Galatsaray ligde ve şampiyonlar liginde çok iyi  gidiyor. Biz de iyi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyor. İstanbul'dan iyi bir  skorla dönmek istiyoruz. Her maç nasılsa bu maça da aynı şekilde çıkacağız. İyi  bir takıma sahibiz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri