Tütüneker: Daha iyi olacağız

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker Gençlerbirliği maçı galibiyetinin kendilerine moral anlamında çok şey kattığını ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını söyledi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker Gençlerbirliği karşısında alınan 3 puanın moral anlamında kendilerine çok şeyler kattığını ifade ederek lige adapte sorununu ortadan kaldırdıkları zaman çok daha iyi işlere imza atacaklarına inandıklarını söyledi.

Tütüneker, "İlk 25-30 dakika bizim adımıza iyi geçmedi. Ancak daha sonra kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve ilk yarının sonunda gelen golle soyunma odasına 1-0 önde girdik. İkinci yarı gerçek anlamda istediklerimizi uygulama fırsatı bulduk diyebiliriz. Rakibe pozisyon vermeyen, ortada sahada topu daha fazla kullanan bir görüntümüz vardı. Kırmızı karttan sonra rakip daha baskılı gibi görünebilir. Ama bakıldığı zaman gerçekten oyunu iyi kontrol ettik. Bunun karşılığını da 3 puanla aldık. Bizim tam istediğimiz topa daha fazla sahip olan, oyunun kontrolünü elinde tutan bir takım olmak. Bu da bir anda olmuyor. İki transfer dönemi geçirmiş ve kadrosunu kaliteli isimlerle takviye etmiş takım için lige uyum sorununu aşmak son derece önemli. Bu da 1-2-3 maçla olmuyor. Ama oyuncularım gerçekten iyi işler yapmak için gayret ediyorlar. Bunu başardığımız zaman daha iyi işler ortaya çıkmaya başlıyor. Biraz sabıra ve zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

Arsinspor le oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 2.kademe maçına da değinen Uğur Tütüneker, "Geniş bir kadroya sahibiz ve ligde görme imkanı bulamadığımız oyuncularımızı kupa maçında izleme fırsatını bulacağız. Rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Her rakibe saygımız var. Amacımız turu geçerek kupada da iyi işlere imza atmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek" dedi. Trabzonspor ile ligde oynanacak maçın zor geçeceğini de bildiklerini sözlerine ekleyen Tütüneker, "Daha önce de belirttiğim gibi ligde iyi işler yapmayı çok istiyoruz. Yeni bir takımız ve kaliteli bir kadromuz var. Bu kadro kalitemizi sonuçlara da yansıttığımız zaman Torku Konyaspor'un neler yapabileceğini herkes görecek. Bu bağlamda puan ya da puanlarla dönmek istediğimiz bir mücadele olacak Trabzonspor maçı. İnşallah bu isteklerimizi gerçekleştirir ve ligde bir çıkış yakalarız" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri