Tuskon Başkanı Meral, Hürsiad’ın Yeni Binasının Temelini Attı

Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) yeni binasının temeli atıldı.

Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) yeni binasının temeli atıldı. 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan modern bina içerisinde seminer ve konferans salonlarından, eğitim çalışmalarının yapılacağı mekanlara kadar bir çok unsuru içerisinde barındıracak.

    Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral’in katıldığı temel atma töreninde yeni bina hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Burada konuşan TUSKON Başkanı Meral, "Türkiye ekonomisine çok önemli katkılarda bulunan bir sivil toplum kuruluşunun böyle önemli bir adımında sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyuz. Şuana kadar yapmış olduğunuz güzel çalışmaların, bu yeni binanızda da en kısa sürede devam etmesini ve bölgemize ve ülkemize faydalarınızın, desteklerinizin devamını arzu ediyoruz. TUSKON olarak da sizler gibi önemli bir derneği üyemiz olarak görmekten, faaliyetlerinizi takip emekten çok memnunuz. Her türlü ihtiyaçlarınızda da yanınızda olduğumuzu bilmenizi arzu ediyoruz. Rabbim o binayı güzel hizmetlere vesile eylesin." diye konuştu.

    Konuşmaların ardından kurban kesildi ve yeni binanın temelini TUSKON Başkanı Meral, GÜNSİAF Başkanı Kasım Fincan ve HÜRSİAD Başkanı İlker Hasırcı birlikte attı. Meral, temel atma töreninin ardından beraberindeki heyetle Gaziantep İpek İş Kadınları Derneği'ni (GİKAD) ziyaret etti. Burada konuşan Meral, iş kadınların gelecekte dünyada söz sahibi olacağı ve önemli hizmetler yapacağını kaydetti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri