TÜRSAB belediye başkanlarını ziyaret etti

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Konya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) yeni yönetimi ilçe belediyelerini ziyaret ederek turizmde Konya için nelerin yapılması ve Konya turizminin daha iyi nası

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Konya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) yeni yönetimi ilçe belediyelerini ziyaret ederek turizmde Konya için nelerin yapılması ve Konya turizminin daha iyi nasıl olacağı konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’yı makamında ziyaret eden TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Ulu ve yönetim kurulu, başkanlarla yapılacak çalışmaları masaya yatırdı. İlçe belediyeleri ile Konya turizminin gelişmesine katkı sağlamak için birliktelik yapacaklarının altını çizen TÜRSAB Konya BYK Başkanı Mustafa Ulu, “Ziyaretlerimiz Konya turizminin gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak için yapılıyor. Belediye başkanlarımız ile bu konuda fikir alışverişinde bulunduk. Konya turizmini nasıl daha iyi konuma getirebiliriz bunu konuştuk. Belediyelerimiz ilçelerimizde turizm adına ne gibi yatırımlar yapabilir bunları istişare ettik. İnşallah gelecek zaman içinde bu konuda ciddi gelişmeler yaşayacağız” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye başkanları ise, “TÜRSAB yönetiminin ziyareti birliktelik ve beraberlik adına bizleri mutlu etti. Amacımız ortak. Konya’mızın turizm konusundaki gelişimine katkı sağlamaktır. Bu konuda biz üzerimize düşenleri eksiksiz yapacağız. Sonuçta Konya turizminin gelişmesine hem katkı sağlamak hem de öncülük etmek istiyoruz” diyerek TÜRSAB ile devamlı istişare halinde olacaklarını söylediler.

Konya bölgesinde birçok tarihi eserin yurt içi ve dışında henüz bilinmediğini Konya’ya gelen turist sayısının yeni yapılacak çalışmalar sonucu artacağını ve konaklama sürelerini uzayacağını dile getiren Mustafa Ulu ise, TÜRSAB olarak Konya’nın tarihte kültürde hakkettiği değeri kazanması için işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

MUHAMMET GÜMÜŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri