Turnuvada ilk maç

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyasporda, Yüksek Hızlı Tren futbol turnuvası tek maçla başlayacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da, “Yüksek Hızlı Tren” futbol turnuvası tek maçla başlayacak. Konyaspor-Ankara Demirspor maçı bugün akşam, saat 21.00’de Konya Atatürk stadında oynanacak

 

 

Lig hazırlıklarının 3. dönemini tesislerde sürdüren Konyaspor, yüksek hızlı tren futbol turnuvasında, ilk maçını bugün Ankara Demirspor ile oynayacak. Konyaspor'da, bu maçına hazırlıkları önceki akşam saatlerde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Mariusz Pawelek, tedavi olan Mahamoudou Kere, sakatlığının MR'ını çektirmek ve kontrol için Antalya'da olan Ertuğrul Arslan katılmadı. Ertuğrul, dün de İstanbul’a geçerek Prof.Dr. Ömer Taşer'e kontrol olacaktı. Ertuğrul’a kontrol sonucuna göre antrenman programı uygulanacak. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çıkış koşuları ile devam etti. Bu sırada ağrıları artan Feyyaz Belen antrenmanı yarıda bıraktı. Top tekniğine dayalı pas çalışması yapan oyuncular, daha sonra hücum ve savunma organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

 

TURNUVA BUGÜN BAŞLIYOR

 

Yüksek hızlı tren futbol turnuvası bugün tek maçla başlayacak. Konyaspor ile birlikte Ankara Demirspor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor’un katılacağı turnuvanın ilk maçı, bugün akşam, saat 21.00’de Konyaspor ile Ankara Demirspor arasında oynanacak. Perşembe günü ise, Eskişehirspor ile Gençlerbirliği karşılaşacak... Tek maç, elemeli olarak oynanacak ve TRT’den naklen yayınlanacak turnuvada, galip takımlar 20 Ağustos Cumartesi günü Konya’da finalde mücadele edecek. Turnuva maçlarını futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecekler.

 

4. DÖNEM DAVRAS’DA

 

Konyaspor’da, yüksek hızlı tren futbol turnuvasının ardından 3. döneme hazırlıkları sona erecek. 2 Ağustos’ta Tatlıcak tesislerinde çalışmalara başlayan yeşil-beyazlı takımda futbolculara muhtemelen 2 gün izin verilecek ve 4. dönem çalışmaları ise 23 Ağustos Salı gününden itibaren Isparta Davras’da başlayacak. Davras kampının ise 2 Eylül tarihine kadar devam etmesi beklenmekte. Bu arada, Davras’da bulunan takımlarla 2-3 özel maç yapılacak. Davras kampının ardından futbolculara bir gün izin verilecek ve lig hazırlıkları sezonun ilik maçına kadar Konya’da sürdürülecek.

 

ÖZKAN: KARARA ŞAŞIRDIK

 

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'da, kulüp basın sözcüsü İlker Özkan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun, şike iddialarına yönelik soruşturmada adı geçen şüpheli kişi ve kulüplerle ilgili aldığı kararların kendilerini şaşırttığını söyledi. Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF Yönetim Kurulu'nun verdiği karara camia olarak üzüldüklerini belirtti. TFF'nin dünkü toplantıda son bir aydır söylenenlerden farklı birşey söylemediğini iddia eden Özkan, ''Süper Lig'e dönmeyi umut ediyorduk, federasyonun kararına şaşırdık'' dedi. Kararın belirsizlik ortamının devam etmesine neden olacağını öne süren Özkan, şöyle konuştu:  ''Kararın gecikecek olması düşen takımların Süper Lig'e dönme umutlarını yüzde 99 bitirdi. Ligler devam ederken alınacak karar hiçbir takımın işine yaramayacak. Böyle bir karar, hem yukarıda hem de aşağıda kargaşaya neden olacak, lige dönemeyen takımların taraftarlarını derin üzüntüye sevk edecek. Bu nedenle biz ligler başlamadan önce net bir karar çıkmasını bekliyorduk.''

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri