Türkmenistan'da Sevcan Orhan Ve Özgün Rüzgari Esti

Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan ve Türk pop müzisyeni Özgün, Türkmenistan'da Kültür Bayramı dolaysıyla düzenlenen konserde sahne aldı. Türkmenistan'ın Daşoğuz vilayetinde düzenlenen Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında...

Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan ve Türk pop müzisyeni Özgün, Türkmenistan'da Kültür Bayramı dolaysıyla düzenlenen konserde sahne aldı. Türkmenistan'ın Daşoğuz vilayetinde düzenlenen Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında yabancı sanatçıların da katılımıyla muhteşem bir konser programı düzenlendi. Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un da izlediği konserde, ilk defa Türkmenistan'da hayranlarıyla buluşan sanatçılar sevilen şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. Performansı ile izleyicilerden bol alkış alan Türk sanatçıların seslendirdiği şarkılara izleyiciler dans ederek eşlik etti.

Kültür Haftası'nın gala konserinde Türk sanatçıları yanı sıra Çin, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızstan, Özbekistan, Ermenistan ve ev sahibi Türkmenistan'dan sanatçılar ve folklor ekipleri sahne aldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri