Türkiye’yi değil, Konya’yı yönetenleri seçeceğiz’

MHP Selçuklu Belediye Başkan adayı Mustafa Sırrı Demirel, 29 Mart 2009 da bir defa daha milli irade ile ve halkımız kendini yönetenlere sandıkta gereken cevabı verecektir dedi.
 Bölgesindeki seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Selçuklu adayı Mustafa Sırrı Demirel, Hocacihan mahallesi sakinleriyle buluştu.
Hocacihan bölgesinde oturan vatandaşlara, belediye başkanı olduğu takdirde yapacaklarını anlatan Demirel, kendilerinin Ankara rüzgârları estirip ev eve mektup dağıtarak oy isteyenlerden olmadıklarını ifade etti.
İktidar partisinin evlere gönderdiği mektupları Hocacihanlılara gösteren MHP Selçuklu belediye başkan adayı Mustafa Sırrı Demirel, “Ben ithal aday değilim. Bu göreve de zorla getirilmedim ben sizin içinizden çıkan bir arkadaşınızım evladınızım bu mektuplarla nereye varılmak isteniyor biz Türkiye’yi değil, Konya’mızı yöneten insanları seçeceğiz bu nasıl mantıktır?” diye konuştu.
Hocacihan bölgesindeki 18.madde ve imar uygulamalarından dert yanan Hocacihan halkı, kendilerine bu noktada beş yıl önce verilen sözlerin tutulmadığı ve birçok kez belediye ilettikleri bu mevzular için belediye kapılarını kendilerine duvar olduğunu belirterek, Aday Demirel’den bu konuda yapacakları hakkında bilgi aldılar. Bu konuda kendilerine hiç kimsenin mağdur edilmeyeceği ve işin yasal ve teknik boyutları incelenip belediyenin önderliğinde toplu konutlar yapacaklarını ifade etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri