Türkiye'ye gelen gurbetçilere müjde! Bu otellerde yüzde 40 indirim başladı

Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve Avusturya gibi ülkelerde milyonlarca gurbetçi yaşıyor. Türkiye'ye gelen gurbetçilere müjdeli haber verildi. Yüzde 40 indirim yapılacak.

Dünya genelinde en çok Türk gurbetçinin yaşadığı ülkeler Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve Avusturya olarak biliniyor. Son yıllarda Türkiye'ye tatile gelmeden önce hesap kitap yapan gurbetçiler en uygun seçenekleri değerlendiriyor. Alım gücünün düşmesine bağlı olarak eskisi kadar uzun tatil yapamayan gurbetçilere müjdeli haberler verildi.

BU ÜLKELERE TATİLE GİDENLER İNDİRİMDEN YARARLANACAK

Türkiye'ye gelmeyip listede yer alan ülkelere gidecek gurbetçilere indirim yapılacak. Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya’ya seyahat edip konaklayacak gurbetçilere yüzde 40 indirim hakkı sunulacak.

İNİDİRİM HANGİ ŞEHİRLERİ KAPSIYOR?

Turkish Airlines Holidays üzerinden yapılan rezervasyonlarla, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Köln, Viyana, Amsterdam, Basel, Cenevre, Zürih, Paris, Nice, Marsilya, Barselona, Malaga, Katanya, Palermo, Napoli ve Roma gibi popüler şehirlere seyahat edip otellerde konaklayacak olanlar, bu indirimden faydalanabilecekler.

Kampanya, 1 Temmuz 2024 ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak rezervasyonlar için geçerli. Tüm detaylar www.turkishairlinesholidays.com internet sitesinde yer alıyor.

Ekonomi Haberleri